مریم محمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مشارکت در اجرای این طرح تقریبا ۲ برابر پیش بینیها بود، اظهار کرد: حضور چشم گیر دوستداران طبیعت در پاکسازی سواحل کیش، نشانگر فرهنگ غنی مردم و علاقه مندی آنان برای حفظ کیش به عنوان جزیرهای پاک است.
وی هدف از اجرای این طرح را آموزش به نسل جدید برای حساسیت در حفظ پاکیزگی طبیعت عنوان کرد و افزود: با اجرای طرحهای این چنینی به دنبال فرهنگ سازی صحیح برای جلوگیری از انباشت زباله در طبیعت هستیم.
رییس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش از حضور فعال اسپانسرهای بخش خصوصی در اجرای طرح پاکسازی سواحل این جزیره قدردانی کرد و گفت: حضور دغدغهمند بخش خصوصی در اجرای این طرح، نشانگر حساسیت همگان به حفظ زیبایی و پاکیزگی در کیش است.
وی ادامه داد: این طرح در سواحل مناطق سیمرغ، میکا، دامون، حریره، کلبه هور و اسکله تفریحی و در ۲ نوبت صبح و عصر برگزار شد.
رییس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش همچنین به مراسم اهدا جوایز در حاشیه اجرای این برنامه اشاره کرد و افزود: مراسم اهدای جوایز نیز در اسکله بزرگ تفریحی برگزار و به صورت نمادین از برخی دوستداران طبیعت و اسپانسرهای این طرح قدردانی شد.
به گزارش ایرنا، این طرح با حمایت سازمان منطقه آزاد کیش، شرکت عمران، آب و خدمات، همیاری فعالان بخش خصوصی، تشکل های صنفی، ارگانها، سازمانها و نهادهای مستقر در منطقه، بر اساس جدول زمان بندی اعلام شده، اجرایی میشود.
جزیره کیش یکی از بزرگترین مناطق امن گونههای آبزیست و پرندگان بومی و مهاجر است که برخی از آنها در لیست گونههای در معرض خطر انقراض و یا حمایت شده هستند که وجود زبالههای پلاستیکی میتواند منجر به مرگ مستقیم و یا غیر مستقیم این پرندگان زیبا و کم نظیر شود.
لاک پشتهای پوزه عقابی یکی دیگر از گونههای ارزشمند و در خطر انقراضی هستند که از اواخر اسفند تا اواسط خرداد برای تخمگذاری خود را به سواحل کیش میرسانند و وجود زباله در سواحل میتواند علاوه بر ایجاد مشکل برای تخمگذاری، منجر به در تله افتادن نوزادان لاک پشت و مرگ آنها شود.
کیش همواره در پاکیزگی طبیعت نام آور بوده و در همین راستا سازمان منطقه آزاد ماکو با همدلی کیشوندان، گردشگران، سرمایه گذاران، بازاریان و فعالان اجتماعی و اقتصادی در تلاش است تا این مزیت کیش را برای همیشه حفظ کند.
نظر شما