تروریست های آمریکایی، ابرسارق تاریخ + فیلم و عکس

دیرالزور – ایرنا - نام دولت آمریکا از زمان تاسیس در حدود ۲۵۰ سال گذشته به ویژه در دوران جنگ جهانی دوم و پس از آن همچون رژیم ۷۶ ساله صهیونیستی با تروریسم، قتل، غارت، جنایت، اشغال و جنگ افروزی عجین بوده است و این دو رژیم حد و مرزی برای ادامه جنایات خود در جهان قایل نیستند.

به گزارش ایرنا، با آغاز بحران سوریه در اسفندماه سال ۱۳۸۹ (۲۰۱۱) و تبدیل آن به جنگ بین المللی، غربی ها به ویژه آمریکا با ایجاد، تجهیز، آموزش و تسلیح گروه های تروریستی به ویژه داعش و با هدف اصلی "تامین امنیت رژیم صهیونیستی" به صورت غیرمستقیم و در ادامه به طور مستقیم وارد جنگ سوریه شدند، نبردی که پس از سال ها به شکست گروه های تروریستی مورد حمایت جبهه غربی – عربی – صهیونیستی ختم شد.

از زمان شکست گروه تروریستی داعش به عنوان بازوی نظامی آمریکا در سوریه در آذر ماه سال ۱۳۹۶، نظامیان تروریست آمریکایی مستقیما جایگزین این گروهک تروریستی شدند و دقیقا از همان زمان نیز به جای داعش شروع به استخراج و سرقت نفت سوریه و کشتار مردم این کشور کردند.

از سال ۱۳۹۶، آمریکا برای اجرای مقاصد شوم خود در سوریه، ۲۲ پایگاه غیرقانونی اصلی و ۳ پایگاه فرعی و در مجموع ۲۵ پایگاه در خاک این کشور ایجاد کرده است و در این مسیر از ترویست های "قَسَد" نیز استفاده می کند.

در حال حاضر بخش‌های عمده‌ای از سرزمین‌های استان‌های "الحسکه"، "دیرالزور" و «الرقه» (در شرق و شمال شرق سوریه) که دارای منابع نفت و انرژی می‌باشد، تحت تصرف تروریست های آمریکایی و نیروهای دموکراتیک سوریه (کردهای سوریه مورد حمایت آمریکا/ قسد) می باشد.

آمریکایی‌ها همچنین سال هاست که در جنوب سوریه، هم مرز با اردن و عراق دو پایگاه در منطقه التنف ایجاد کرده که تاکنون دهها هزار تروریست در آنها آموزش دیده و پس از تجهیز به مناطق مختلف سوریه برای اقدامات تروریستی اعزام شده‌اند و هم اکنون نیز یانکی ها پشتیبانی شمار زیادی از تروریست‌ها را از طریق همین دو پایگاه انجام می‌دهند.

"دونالد ترامپ" رئیس جمهوری سابق آمریکا اواخر سال ۲۰۱۹ از خروج نظامیان کشورش از سوریه خبر داده بود، اما وی پس از مدتی تحت فشارهای اعضای دولتش، گفته بود که ۹۰۰ نفر از نظامیان این کشور در سوریه باقی خواهند ماند تا سیطره آمریکا بر چاه‌های نفتی سوریه و سرقت از آنها تضمین شود.

دزدی در روز روشن و فروش آن به صاحبان مال

تروریست های آمریکایی از سال ۱۳۹۶ جایگزین گروه خودساخته و تروریستی داعش در سوریه شدند و از همان زمان اقدام به سرقت نفت، گاز و گندم مردم سوریه و حتی بارها اقدام به آتش زدن مزارع گندم کشاورزان سوری کرده اند.

یانکی ها عموما نفت های سرقتی از مردم سوریه را با کامیون ها به عراق انتقال داده و آنها را به قیمت ارزان تر به رژیم صهیونیستی می فروشند، ولی اقدام اخیر تروریست های آمریکایی در سرقت و فروش نفت سوریه از طریق کردها به یکی از تجار این کشور، داستان جدیدی است که حکایت های فراوانی به دنبال دارد.

همانگونه که در فیلم خبرنگار ایرنا از نزدیکی میدان نفتی العمر بزرگترین میدان نفتی سوریه در استان دیرالزور در شرق این کشور (در نزدیکی شهر المیادین) مشخص می باشد، آمریکایی ها بخشی از نفت های استخراج شده از این میدان نفتی را با یک لوله از شرق رودخانه فرات به غرب آن انتقال داده و اقدام به فروش آن از  طریق کردها به یک تاجر سوری می کنند.

بنابر اعلام منابع غیررسمی، روزانه بعضا تا ۴۰۰ کامیون نفت خام میدان نفتی العمر به این تاجر سوری فروخته می شود.

خسارت های فراوان آمریکایی ها به سوریه

حضور غیرقانونی آمریکا در خاک سوریه که از سال ۱۳۹۶ آغاز شده، تاکنون خسارت های بی شمار انسانی و مادی برای سوری ها داشته به حدی که بنا بر اعلام سال گذشته وزارت خارجه سوریه فقط خسارت های وارده آمریکا به صنعت نفت این کشور به طور مستقیم و غیرمستقیم در مجموع حدود ۱۱۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار بوده است.

وزارت خارجه سوریه درباره جزئیات خسارت های تروریست های آمریکایی به این کشور اعلام کرده که «در نتیجه تجاوزگری های مستقیم نظامیان آمریکایی و شبه نظامیان وابسته به آن یعنی قَسَد، سوریه حدود ۲۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار به طور مستقیم و بیش از ۸۶ میلیارد دلار نیز به طور غیرمستقیم در بخش نفت (که منظور سرقت و تخریب منابع نفتی می باشد) خسارت دیده است که دمشق چند ماه پیش این موضوع را طی نامه ای به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت اعلام کرده است.

نکته مهم درخصوص حضور غیرقانونی تروریست های سارق آمریکایی این است که یانکی ها به نیاز شدید مردم و دولت سوریه به منابع نقتی و گازی واقف هستند و از این رو به هیچ وجه نمی خواهند این منابع به راحتی دست سوری ها بیفتد. در عین حال سرقت و فروش نفت مردم سوریه برای تروریست های آمریکایی منبع درآمد خوبی (هرچند نامشروع) می باشد و پول دزدی زیر دندان یانکی ها مزه کرده است؛ اما مطمئنا این روند ادامه نخواهد داشت و تروریست های آمریکایی اگر با زبان خوش خاک سوریه را ترک نکنند به گونه دیگری مجبور به ترک این کشور خواهند شد که هزینه آن برای یانکی ها بسیار سنگین خواهد بود.

دولت سوریه قبل از بحران این کشور در اواخر اسفند ماه سال ۱۳۸۹ (۲۰۱۱ میلادی) ۳۸۷ هزار بشکه در روز از میادین شرق و شمال شرق این کشور نفت استخراج می‌کرد که ۱۴۰ هزار بشکه آن از طریق بنادر غربی این کشور در سواحل مدیترانه صادر می‌شد و مابقی در داخل این کشور مصرف می گردید.

حکومت دمشق به دلیل آسیب‌های فراوان از سوی گروه‌های تروریستی مورد حمایت جبهه غربی – عربی – عبری در سال‌های اخیر، به درآمدهای نفتی برای بازسازی و توسعه این کشور جنگ زده نیاز جدی دارد و در مقابل آمریکایی‌ها این قضیه را به خوبی می دانند و برای جلوگیری از دستیابی دولت و مردم سوریه به این درآمد، اقدام به محاصره این میادین نفتی و سرقت از آن کرده‌اند؛ اقدامی که پیش از آن گروه تروریستی داعش انجام می داد.

مطمئنا ارتش سوریه و نیروهای جبهه مقاومت اسلامی همانگونه که بارها ثابت کرده اند، نخواهند گذاشت این روند ادامه یابد و و نه تنها دست تروریست های آمریکایی را قطع خواهند کرد، بلکه آنها را با خفت از منطقه اخراج خواهند نمود.

تروریست های آمریکایی، شاه دزد تاریخ + فیلم و عکس

تروریست های آمریکایی، شاه دزد تاریخ + فیلم و عکس

تروریست های آمریکایی، شاه دزد تاریخ + فیلم و عکس

تروریست های آمریکایی، شاه دزد تاریخ + فیلم و عکس

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha