به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی سیما، حسین محمودی گفت: سریال شکرستان که در نوروز ۱۴۰۲ روی آنتن رفت، با تکنیک کاتاوت ارائه شد و از آنجا که نوروز همزمان با ماه مبارک رمضان بوده، موضوعات این دوره شکرستان حولمحور مسائل اجتماعی شهروندی، محیط زیست، سلامت، مسئولیتپذیری و همچنین اشتغالزایی و موضوعات دیگر به تصویر کشیده شد. هر یک از مضامین مدنظر قرار گرفته براساس قصه و داستانی با زبانی طنز به انتقال پیامهای فرهنگی پرداخت.
کاراکتر جدید اضافه نشده
محمودی در مورد مجموعه انیمیشن شکرستان بیان کرد: در مجموعه انیمیشن شکرستان که ایام نوروز ۱۴۰۲ روی آنتن رفت، کاراکتر جدیدی اضافه نکردیم و از ظرفیت شخصیتهای گذشته برای بیان قصه استفاده شد. در این مجموعه شش فضا براساس داستانها و قصههای گذشته وجود دارد که به بیان بهتر مفاهیم کمک میکند و هرکدام از شخصیتها نیز با توجه به ظرفیتهایی که برایش قصه تعریف شده هدفگذاری شده است.
محمودی در مورد سری جدید مجموعه انیمیشن شکرستان ادامه داد: هماکنون مجموعه انیمیشن شکرستان حدود ۵۰۰ قسمت را پشتسر گذاشته و سری جدید آن بهعنوان سری دهم شکرستان در راه است. برای این منظور نگارش این مجموعه در حال شکلگیری بوده و براساس برنامههای در نظر گرفته شده، چند شخصیت جدید فراخور داستانها و قصهها در کنار سایر شخصیتهای قدیمی قرار خواهند گرفت.
وی افزود: موضوعاتی که در سری جدید شکرستان مدنظر قرار میگیرد، برگرفته از شعار سال بوده و حولمحور رونق گردشگری، مصرف انرژی، مهار تورم و برخی نکات دیگر به تصویر کشیده خواهد شد که این مهم در کنار زبان طنز و مثبت شکرستان همچنین بهرهبرداری از ضربالمثلها و ادبیات قدیمی انجام میشود.
ترکیب قصهگویی با سبک زندگی امروز
محمودی در مورد مجموعه پویانمایی شکرستان افزود: مجموعه انیمیشن شکرستان بر پایه ظرفیتهای هنر ایرانی بنا نهاده شدهاست؛ سبک قصهگویی اصیل ایرانی با شیوه زندگی جامعه امروز ترکیب و در مجموعه انیمیشن شکرستان منعکس شده و در نتیجه ویژگی منحصر بهفردی را برای مجموعه انیمیشن شکرستان فراهم کرده و ظرفیتهای بسیار ارزشمندی برای ساخت پویانمایی را به همراه داشته است. نکته قابلتامل دیگر اینکه مجموعه انیمیشن شکرستان در قالب سریال تهیه و تولید شده و روی آنتن میرود.
وی در مورد هدفگذاری مجموعه انیمیشن شکرستان بهدلیل حضور در جشنوارههای بینالمللی تصریح کرد: مجموعه انیمیشن شکرستان در جشنوارهای مختلفی شرکت کرده و توانسته جوایزی را دریافت کند، با این حال تلاش میکنیم که کیفیت تولیدات را در حدی قرار دهیم که بتوان در عرصه بینالملل توانمندی و استعداد ایرانی را با مفاهیم ارزشمند فرهنگ قدیمی ایرانی پیوند داده و آن را ارائه کرد.
نظر شما