اجرای ۴۳۸ میلیارد تومان طرح بازآفرینی شهری در مناطق حاشیه شهرهای سیستان و بلوچستان

زاهدان- ایرنا- مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: هم‌اینک ۳۲ طرح بازآفرینی شهری با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان در مناطق حاشیه شهرهای زاهدان، زابل، خاش و سراوان توسط این اداره‌کل در دست اجراست.

عطاءاله اکبری روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: تمام تلاش این اداره‌کل با اجرای طرح بازآفرینی شهری خلق فضاها و مکان‌های شهری با هدف فراهم کردن امکان کار و زندگی استاندارد برای شهروندان است.

وی ادامه داد: در این راستا این اداره کل اجرای پروژه های زیربنایی و روبنایی محرک رشد و توسعه محلات را به عنوان یکی از مهمترین مسوولیت‌های سازمانی خود در مناطق مورد هدف در دستور کار ویژه قرار داده که زیرسازی، بهسازی و آسفالت معابر، احداث و تکمیل فضاهای آموزشی، بهسازی مسیل‌های مناطق هدف، احداث فضاهای تفریحی، تکمیل بازارچه های محله‌ای و برگزاری دوره‌های مهارت آموزی به منظور اشتغال ساکنان محلات هدف از جمله مهمترین آنها بشمار می‌رود.

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با اشاره به بسته تشویقی جدید برای نوسازی بافت‌های فرسوده گفت: یکی از سیاست‌های ابلاغی دولت، اجرای ضوابط تشویقی نوسازی محلات هدف و بافت‌های ناکارآمد شهری هست که مشوق‌های مناسبی در خصوص توانمند سازی و ایجاد انگیزه حفظ بافت‌های باهویت قدیمی، فرسوده وتاریخی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به بسته تشویقی وزارت راه و شهرسازی به منظور نوسازی و بازسازی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری در جهت اجرای ماده ۱۲ قانون جهش تولید مسکن عنوان کرد: در این راستا سیاست‌ها، ضوابط تشویقی و کالبدی از سوی شورای عالی شهرسازی و معماری کشور مصوب شده تا تضمین کننده نوسازی محله‌ای در بازسازی بافت‌های فرسوده باشد و به تسریع و تسهیل نوسازی در این بافت‌ها کمک کند.

اکبری بیان کرد: اعطای طبقه تشویقی به تراکم مجاز طرح مصوب و تخفیفات پروانه و مجوزها و نیز الزام تخصیص ۳۰ درصد از منابع و اعتبارات دستگاه‌های خدماتی به این بافت‌های ناکارآمد و فرسوده و تاریخی، فرصت بسیار خوبی هست که دولت برای محلات هدف بازآفرینی شهری درحوزه راه و شهرسازی و شهرداری‌ها ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: این سیاست‌ها و ضوابط به منظور ایجاد انگیزه برای توسعه دهندگان، سرمایه‌گذاران و مالکان اراضی محدوده‌های بافت فرسوده و ناکارآمد شهری و در راستای ارتقای کیفیت محیطی و تامین خدمات مورد نیاز است.

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان وسعت بافت‌ های فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی استان در شهرستان های زیر پوشش اداره کل راه و شهرسازی شمال استان را ۲ هزار ۷۷۸ هکتار عنوان کرد تصریح کرد: در حال حاضر ۳۱۵ هزار نفر از جمعیت استان در بافت‌های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی ساکن هستند که تمام تلاش این اداره کل با اجرای پروژه های بازآفرینی شهری خلق فضاها و مکان های شهری مناسب با هدف رسیدن به توسعه پایدار است.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به دلیل وسعت زیاد دارای ۲ اداره کل راه و شهرسازی شمال و جنوب است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha