به گزارش ایرنا، داریوش محمودی روز سهشنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: با صدور این پروانه، شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان مجاز است تا سقف یکهزار و ۴۰ مگاوات برای عملیات بهرهبرداری و نگهداری از واحدهای گازی، چهارهزار و ۲۶۰ مگاوات از واحدهای بخار و یکهزار و ۵۶۰ مگاوات از واحدهای سیکل ترکیبی در مجموع تا سقف پنج هزار و ۳۰۰ مگاوات اقدام کند.
وی ادامه داد: سقف مجوز بهرهبرداری و نگهداری شرکت، در پروانه قبلی ۲ هزار مگاوات بود که با پیگیری کارکنان دفتر برنامهریزی و آمار فنی نیروگاه بندرعباس به پنج هزار و ۳۰۰ مگاوات افزایش پیدا کرد.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس توضیح داد: به استناد ماده پنج و ۶ قانون سازمان برق ایران و دستورالعمل اجرایی صدور پروانه صلاحیت بهرهبرداری و نگهداری از نیروگاه، ابلاغیه معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی و دفتر فناوری و بومیسازی نیروگاهها در شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی، این پروانه در سال ۱۴۰۱ برای نیروگاه بندرعباس صادر شد.
نیروگاه بندرعباس با چهار واحد بخاری و ۲ واحد گازی با ظرفیت یکهزار و ۳۲۰ مگاوات به عنوان بزرگترین نیروگاه جنوب شرق کشور، نقش بسزایی در پایداری شبکه برق سراسری و تامین برق استان هرمزگان دارد.
نظر شما