به گزارش خبرنگار ایرنا، علی برومند روز سهشنبه به مناسبت هفته هلال احمر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مبلغ از منابع اعتباری جمعیت هلال احمر برای حمایتهای درمانی به بیماران نیازمند که توانایی پرداخت هزینههای درمانی خود را نداشتند، تامین و پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: ۷۷ هزار و ۴۸۷ نفر در یک سال گذشته از خدمات داوطلبان جمعیت هلال احمر گناباد و ۴۰۰ نفر از اهالی ۱۰ روستای این شهرستان از خدمات کاروان سلامت بهره مند شدند.
رییس جمعیت هلال احمر گناباد بهره مندی سه هزار و ۳۱۶ تفر از ۱۷۶ دوره آموزشی امداد و نجات و برگزاری مانورهای امدادی و لحظه صفر به صورت منطقه ای و شهرستانی را از دیگر اقدامات هلال احمر این شهرستان ذکر کرد.
وی اضافه کرد: با توجه به شیوع ویروس همه گیر کرونا سه میلیارد و ۱۲۰ میلیون ریال تجهیزات درمانی شامل دستگاه و کپسول اکسیژن با همکاری خیران تهیه و در اختیار بیماران نیازمند مبتلا به کرونا و یا مراکز درمانی قرار گرفته است.
برومند گفت: ۱۸۰ نفر از مسافران از خدمات ایستگاههای سلامت و ۸۸ نفر هم از خدمات امدادی و بشردوستانه هلال احمر گناباد در تعطیلات نوروزی سال جاری برخوردار شدند.
وی اظهار داشت: با توجه به موقعیت گناباد در جنوب استان خراسان رضوی و نقطه ورودی این استان از استانهای جنوبی و مرکزی و به تبع آن افزایش تردد مسافران و وسایل نقلیه در راههای دسترسی این شهرستان، کمبود پایگاه امداد و نجات جاده ای از مشکلات مهم هلال احمر برای سرعت بخشی در ارایه خدمات امدادی است.
رییس جمعیت هلال احمر گناباد تصریح کرد: هم اکنون تنها یک پایگاه امداد و نجات جاده ای در نجم آباد گناباد مستقر است و پیگیریهایی برای احداث یک پایگاه امداد و نجات دیگر در منطقه عمرانی و یا جاده گناباد به سمت بجستان در دست اقدام است و توجه بیشتر مسوولان ذیربط به این مساله ضروری است.
برومند گفت: نقشه خطر پذیری ۷۸ روستای شهرستان گناباد در برابر زلزله حاوی آسیب پذیری، جمعیت و فضاهای امن برای اسکان در مواقع اضطراری و غیره توسط هلال احمر در سال ۱۳۹۷ تهیه شده که به روزرسانی آن بر اساس اقتضائات سالجاری در دست انجام است.
وی خاطر نشان کرد: شهر گناباد هم بر این اساس به پنج منطقه و در مجموع ۶۴ ناحیه تقسیم بندی شده است تا در زمان وقوع زلزله خدمات امدادی در سریع ترین زمان ممکن به آسیب دیدگان ارایه شود.
برومند گفت: برای افزایش کمی و کیفی آموزشهای هلال احمر و خدمات امدادی این بخش به آسیب دیدگان حوادث مختلف ۱۳ کانون هلال احمر در مدارس، حوزه های علمیه، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی گناباد و پنج خانه هلال نیز در روستاهای گیسور، سنو، زیبد، کاخک و قصبه شهر این شهرستان راه اندازی شده است.
۱۶ لغایت ۲۲ اردیبهشت ماه به عنوان هفته هلال احمر نامگذاری شده است.
حدود سه هزار نفر امدادگر در قالب گروهها و کانونهای هلال احمر در شهرستان گناباد سازماندهی شده و فعالند.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوب استان خراسان رضوی واقع است.
نظر شما