افزایش صادرات اولویت بخش اقتصادی تأمین اجتماعی است 

تهران - ایرنا - مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: رشد تولید و افزایش صادرات، اولویت بخش اقتصادی تأمین‌اجتماعی است.  

به گزارش ایرنا از سازمان تأمین‌اجتماعی، میرهاشم موسوی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو اظهار داشت: یکی از چالش‌های مهم صندوق‌های بازنشستگی، ناترازی منابع است و این موضوع باعث ایجاد ناترازی‌هایی در نظام پولی و مالی شده است. با اعلام شعار مهار تورم و رشد تولید به عنوان شعار سال ۱۴۰۲ از سوی مقام معظم رهبری، رفع ناترازی‌ها در اولویت هدفگذاری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی قرار گرفت.

وی افزود: در سنوات گذشته، سازمان تأمین‌اجتماعی برای اجرای تعهداتش بعضاً تا ۱۰۰ هزار میلیارد تومان استقراض بی‌رویه بانکی انجام داده بود که باید جلوی این کارها گرفته می‌شد که با حمایت دولت مردمی و مجلس انقلابی موفق شدیم در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۰۶ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های بانکی سازمان را که هر ماه هزینه سنگینی بر صندوق تحمیل می‌کرد، تسویه کنیم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: یکی از بسترهایی که می‌تواند برای رفع ناترازی و تأمین هزینه‌ها به سازمان تأمین‌اجتماعی کمک کند، حوزه سرمایه‌گذاری و بخش‌های اقتصادی است که با رشد تولید و افزایش سودآوری و افزایش نرخ بازدهی سرمایه در این بخش، رفع ناترازی و پایدارسازی صندوق‌ها و در نتیجه حرکت در مسیر مهار تورم محقق خواهد شد.

موسوی با اشاره به حضور شرکت‌های تابعه سازمان تأمین‌اجتماعی در نمایشگاه ایران اکسپو، گفت: این نمایشگاه بستر رشد صادرات محصولات در حوزه اقتصادی سازمان تأمین‌اجتماعی را فراهم می‌کند و این را باید فرصت مهمی در این راستا محسوب کرد. تعداد قابل توجهی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه تأمین‌اجتماعی در این دوره از نمایشگاه حضور دارند که امیدواریم با برنامه‌ریزی صورت گرفته بتوانیم از این فرصت برای معرفی محصولات و رشد صادرات این حوزه استفاده کنیم.

وی افزود: یکی از اولویت‌های مهم دولت که رئیس‌جمهور هم بر آن تأکید ویژه داشته‌اند، افزایش تولید و صادرات است. اگر چه سال گذشته با رکوردشکنی نسبت به سنوات قبل، در کشور بالغ بر ۵۰ میلیارد دلار صادرات انجام شد، اما همچنان نیازمند توسعه صادرات هستیم و این راهبرد در همه بخش‌های اقتصادی باید یاریگر دولت باشد تا تراز تجاری مثبت داشته باشیم.

حرکت‌های مطلوب شستا برای رشد تولید و سودآوری
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: در مجموعه سرمایه‌گذاری شستا حرکت‌های مطلوبی برای رشد تولید و سودآوری انجام شده است. یکی از راهبردهای ۱۲ گانه شستا این است که از فرصت‌های فراملی برای عرضه محصولات استفاده کنند. سال گذشته رشد ۲۰ درصدی در حوزه عملکردی صادرات شستا صورت گرفته و هلدینگ‌های صدر تأمین، تاصیکو و نفت و گاز و پتروشیمی در این راستا عملکرد خوبی داشته‌اند اما کفایت نمی‌کند.

موسوی افزود: براساس برآوردی که اعلام شده است، در سال گذشته حجم صادراتی مجموعه شستا در حوزه صادرات حدود ۷۰۰میلیون دلار بوده است که حداقل باید به ۲ برابر برسد و امیدواریم از فرصت این نمایشگاه استفاده شود و در هلدینگ کلان شستا و شرکت‌های زیرمجموعه برنامه عملیاتی مشخصی برای رشد صادرات با جزییات طراحی شود و توسعه ظرفیت‌ها و ایجاد ظرفیت جدید در دستور کار باشد تا این مجموعه اقتصادی در رشد تراز تجاری کشور نقش خود را ایفا کند و آثاری که در درون مجموعه به لحاظ ایجاد ارزش افزوده مورد انتظار است را محقق کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha