حسین محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این نمایشگاه دولت و صنعت در کنار هم قرار گرفته اند و این امر به بخش خصوصی دلگرمی میدهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استان زنجان ادامه داد: پنج دستگاه برتر زنجان با هدف ارائه محصولات فناورانه، دانش بنیان و سنتی در مسیر صادرات، در این نمایشگاه شرکت کردند که فرصت مغتنمی را برای نشان دادن توانایی های استان در حوزه های مختلف ایجاد کرده است.
وی گفت: زنجان با داشتن پتانسیلهایی در حوزه سرمایه گذاری، گردشگری و صنایع دستی بسیار قوی است و با حضور ۷۰۰ شرکت داخلی و تاجرانی از کشورهای امارات، پاکستان، روسیه، ترکیه، چین، آفریقا، آمریکای لاتین و عربستان در این نمایشگاه می تواند فرصت های خوبی را در بخش های مختلف برای استان به دست آورد.
پنجمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۳) از تاریخ ۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در ۱۲ بخش تخصصی برگزار شده است.
این نمایشگاه با حضور بیش از ۷۰۰ شرکت در فضایی بالغ بر ۵۰ هزار مترمربع در ۱۵ سالن نمایشگاهی با میزبانی ۷۰ هیات تجاری و دولتی مشتمل بر بیش از هزار و ۲۰۰ تاجر و مقام دولتی از سراسر دنیا دایر شده است.
ایجاد بازارهای صادراتی جهانی با تمرکز بر شرق آسیا، اوراسیا، آفریقا و آمریکای لاتین و تنوع بخشی به کالاهای صادراتی کشور خاصه دانش بنیان و نیز دارای ارزش افزوده بیشتر جهت افزایش ضریب تاب آوری اقتصادی کشور از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
نظر شما