کمبود مربی و تجهیزات  چالش طرح"کانون مدرسه" در کهگیلویه و بویراحمد است

یاسوج-ایرنا-مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد: به دلیل نبود نیروی کافی و تجهیزات لازم اجرای طرح"کانون مدرسه" در مدارس استان با چالش هایی مواجه است که در فاز اول اجرای این طرح تنها هشت مدرسه را پوشش دادیم.

"کبری اخلاقی نیا" روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار کرد: علاوه بر کمبود امکانات و مربی آموزشی در کانون، با نزدیک شدن به آزمون های مدارس با حضور کمرنگ دانش آموزان در برنامه های کانون مواجه بوده که چالشی برای اثرگذاری این دوره های آموزشی است.

اخلاقی نیا به گرانقیمت بودن تجهیزات اشاره کرد و گفت: با این گرانی تجهیزات در صورت استفاده از تجهیزات ارزان قیمت، فضای کاری کلاس ها کیفیت و اثرگذاری لازم را ندارد.

وی گفت: با فضای آموزشی و امکانات محدود کانون، اجرای طرح "کانون مدرسه" در سال تحصیلی جاری در استان  با حضور دانش آموزان هشت مدرسه به صورت پایلوت در ۲ مرکز کانون شهر یاسوج و یک مرکز گچساران برگزار شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: اختتامیه فاز اول طرح"کانون مدرسه" در مدارس کهگیلویه و بویراحمد اوایل اردیبهشت امسال پایان یافت و فار دوم در پاییز امسال اجرا می شود.

اخلاقی نیا اضافه کرد: هر مدرسه حدود ۴۰۰ دانش آموز دارد که دانش آموزان سوم تا ششم ابتدایی مدارس یاد شده در طی سه ماه، هر هفته یک کلاس از آنها در برنامه های پیش بینی شده کانون پرورش فکری کودکان شرکت می کردند.

وی یادآور شد: با انجام تفاهمنامه کانون پرورش فکری کودکان و مدرسه منتخب، مقرر شد در ۲ روز هفته دانش‌آموزان یک کلاس به همراه معلمان خود در مراکز حضور می‌یابند و از خدمات فرهنگی و هنری کانون استفاده کنند.

اخلاقی نیا ادامه داد: هر هفته گروهی از دانش آموزان مدرسه به صورت اردوی فرهنگی در کانون حضور یافته و مربیان بر اساس کتاب‌ کار تدوین شده ویژه طرح "کانون‌مدرسه" یکی از درس‌های کتاب‌های فارسی، علوم، اجتماعی، و هدیه‌های آسمانی را در قالب فعالیت‌های فرهنگی‌ هنری مانند قصه‌گویی، نمایش، نقاشی و کاردستی به بچه‌ها ارایه می‌کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هدف این طرح را آشنایی بیشتر معلمان با شیوه‌های غیرمستقیم ارائه مفاهیم درسی به دانش‌آموزان از یک سو و معرفی و علاقه مند کردن دانش آموزان مدارس به فعالیت های کانون و استمرار و پایداری عضویت داوطلبان و علاقه مندان از سوی دیگر دانست.

اخلاقی نیا فعال شدن روح پرسشگری، خلاقیت و آفرینش‌ در کودکان را از جمله مزایای اجرای این طرح آموزشی دانست و ابراز امیدواری کرد تا دانش آموزان شرکت کننده در این طرح، بتوانند بیشتر از قبل در عرصه‌های فرهنگی،هنری، ادبی و دینی هنرنمایی کنند

وی گفت: طرح "کانون مدرسه" بیش از یک دهه درحال برگزاری در مدارس کشور است اگرچه در دوران کرونا با وقفه های مواجه شد و در بهمن سال ۱۴۰۱ اجرا شد.

استان کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۶ هزار نفر جمعیت،هشت شهرستان و۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه که ۲۰ مرکز فرهنگ و هنری کانون پرورش فکری کودکان دارند و شامل ۱۱ مرکز فرهنگی هنری ثابت،۷ کتابخانه سیار روستایی و ۲ کتابخانه پستی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha