به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی پور روز چهارشنبه در همایش خیرین مدرسه ساز مازندران در محل اردوگاه دانش آموزی بادله میاندرود افزود: مشارکت در امور خیریه همواره در بین مردم مازندران زبانز جامعه است.
وی با بیان این که همواره جامعه نیاز های اساسی درون خودش را می شناسد، افزود: مصادیق زیادی از تامین این نیاز ها از محل مشارکت های مردمی و خیرین وجود دارد و جنبش خیرین مدرسه ساز مازندران که امروز به جریان فرهنگی و اجتماعی شده را شاهد هستیم.
وی با تاکید بر این که خیرین مدرسه ساز بخشی از دارایی خود را برای توسعه امور آموزش و پرورش جوانان هزینه می کنند، بیان داشت: اثر گذاری مسوولیت پذیری اجتماعی خیرین مدرسه ساز باید بیش از این ترویج شود و برای ترویج و تداوم این فرهنگ باید در بین جوانان بیشتر تبلیغ شود.
استاندر مازندران پیشنهاد قرار گرفتن مشارکت مردمی خیرین مدرسه ساز در متون درسی داد و گفت: نسل آینده باید بدانند که خیرین مدرسه ساز چه نقش مهمی در این امور دارند، رسانه ها نیز باید برای ترویج فرهنگ مشارکت مردمی و خیرین مدرسه ساز بیش از پیش تلاش و قلم بزنند.
حسینی پور با بیان این که مازندران در امور خیرین مدرسه ساز پیشانی وزارت آموزش و پرورش قرار دارد و من به عوان نمایده دولت از شما سپاسگزاری می کنم، گفت: خیرین مدرسه ساز نیاز به تعریف و تمجید ندارد، چراکه این افراد بزرگ، کار بزرگ انجام می دهند، ولی از باب جهاد تبیین مورد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی باید کار جهادی را در بین نسل جوان تبیین کرد.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت :کار خیرین مدرسه ساز به لحاظ دینی و اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی مفاخر فعالیت های مشارکت مردمی است که باید تبلیغ شود و این افراد نیز در جامعه شناسانده شوند، به رغم این که افراد خیر راضی به شناسایی و معرفی خودشان نیستند.
وی ادامه داد: معتقدم با ترویج اهمیت فعالیت های خیریه و مشارکت های مردمی می توان بسیاری از سرمایه های اجتماعی و اقتصادی استان را جذب کرد.
وی با اشاره به این که با مشارکت های مردمی و مدنی در کنار ماموریت های قانونی مسوولان دستگاه های اجرایی می توان به توسعه مورد نظر رسید، گفت: امروز جامعه بیشتر از هر زمان دیگری نیاز به مشارکت مردمی در امور فعالیت های اقتصادی و عمرانی دارد.
استاندار مازندران گفت: آموزش و پرورش استان به عنوان مرکز دیپلماسی آموزشی کشور تبدیل شود و این مقوله مورد توجه وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است.
حسینی پور تاکید کرد: مدیریت آموزش و پرورش نباید فقط نگاه مادی به مشارکت مردمی و خیرین مدرسه ساز داشته باشد، این افراد به لحاظ فکری و مدیریتی نیز کمک کار هستند و باید از آنان بهره فکری گرفت.
طبق آمار رسمی آموزش و پرورش مازندران حدود ۵۳۰ هزار دانش آموز در سال تحصیلی جاری در استان مشغول تحصیل هستند.
نظر شما