سه هزار واحد طرح ملی مسکن تا پایان امسال قابل بهره‌برداری است

یزد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد گفت: در سال جاری باید حداقل سه هزار واحد مسکونی در قالب اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان تکمیل و بهره‌برداری شود. 

به گزاش ایرنا، مجید دهقانی زاده روز شنبه در نخستین نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان افزود: بخش مسکن در از پیشران های تولید و رشد اقتصادی است و اگر فعالیت‌های بخش مسکن اجرایی شود می‌تواند ده‌ها بخش دیگر را نیز به حرکت درآورد.

وی در ادامه با تشریح برنامه عملیاتی استان برای تحقق مولفه‌ رشد تولید اظهار داشت: این برنامه مبتنی بر برنامه تحولی یزد نوین و در چارچوب اسناد ملی و استانی آمایش سرزمین و سند تحول دولت مردمی تهیه و تدوین شده است.

دهقانی زاده تجهیز منابع و سرمایه‌گذاری، گسترش بازار، ارتقاء بهره‌وری، تکمیل زیرساخت‌های تولید و مدیریت منابع انسانی را از محورهای این برنامه عملیاتی در حوزه رشد تولید معرفی کرد.

تمرکز استان از منابع صرفا بانکی به سمت منابع مالی غیربانکی تغییر یابد

دهقانی‌زاده در محور تجهیز منابع و سرمایه‌گذاری در خصوص اجرای ۱۵۱ طرح و پروژه در حوزه فعالیت‌های پیشرو و مزیت‌دار استان یادآور شد: تامین منابع مالی فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری، احصاء و پیاده‌سازی شیوه‌های تامین مالی غیربانکی، تسهیل در سرمایه‌گذاری از طریق صدور و عملیاتی کردن مجوزهای بی‌نام سرمایه‌گذاری، بهره‌برداری از حداقل ۲۰ معدن با ذخیره قطعی ۱۵۰ میلیون تن و توسعه فعالیت‌های اکتشافی حداقل ۱۴۰ معدن با ذخیره ۲۰۰ میلیون تن، اجرای برنامه عملیاتی تحقق درآمدهای مالیاتی استان و استفاده حداکثری از ظرفیت سواحل مکران برای هدایت سرمایه‌گذاران یزدی در فعالیت‌های دارای محدودیت استقرار دراستان از جمله فولاد، پتروشیمی، کاشی و سرامیک از اقداماتی است که برای رشد تولید در استان پیش بینی شده است.

وی بر شکل‌گیری و تقویت تعاونی‌های فراگیر و توسعه و عمران با هدف مردمی کردن اقتصاد و جذب سرمایه های خرد شهروندان تاکید کرد و بهره‌مندی از توانمندی سرمایه گذاران یزدی خارج از استان و کشور با استفاده از تشکل‌های نخبگان مقیم مرکز را مورد تاکید قرار داد و افزود: باید از ظرفیت منابع حاصل از مسئولیت اجتماعی و مشارکت واحدها، خیرین و نهادهای عمومی غیردولتی در راستای تجهیز منابع و سرمایه گذاری برای تحقق رشد تولید به صورت حداکثری استفاده شود.

سه هزار واحد طرح ملی مسکن تا پایان امسال قابل بهره‌برداری است

۲۱ کارگروه و نهاد تصمیم‌گیری در حوزه اقتصادی در استان احصاء شده است که باید ضمن انجام رسالت خود به صورت هماهنگ و منسجم نسبت به اجرای برنامه‌های عملیاتی استان در حوزه رشد تولید به صورت ویژه اقدام کننددهقانی زاده با بیان اینکه باید بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و اولویت‌دار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای (ملی و استانی) به عنوان زیرساخت تولید استفاده شود، بیان داشت: در همین راستا قرار است تفاهم‌نامه چهار جانبه‌ای میان استاندار، سازمان مدیریت، مدیران دستگاه اجرایی و فرمانداران برای اجرای طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی و زیرساختی اولویت‌دار در شهرستان‌ها بسته شود.

وی احیای ۳۸ معدن راکد، تداوم نهضت احیای واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال و تکمیل ظرفیت واحدهای نیمه فعال(با راه‎‌اندازی حداقل ۳۰ واحد)، شناسایی، اولویت‎ بندی و تمرکز بر تکمیل پروژه‌های اقتصادی و تولیدی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد و تکمیل پروژه هوشمندسازی معادن بزرگ استان در ۲ معدن و آغاز پروژه نوآوری و هوشمندسازی صنعت آجر استان در ۵ واحد را از مهمترین اقدامات ارتقای بهره‌وری برای عملیاتی سازی رشد تولید در استان نام برد.

این مسئول گسترش بازار را از محورهای اساسی برنامه‌ عملیاتی استان در حوزه رشد تولید دانست و گفت: از برنامه‌های جدی استان در سال ۱۴۰۲ پیگیری ایجاد ۲ پایانه صادراتی محصولات کشاورزی با تاکید بر تولیدات گلخانه‌ای است.

دهقانی زاده در خصوص برنامه استان در حوزه سرمایه انسانی در تحقق رشد تولید نیز اظهار داشت: افزایش بورسیه شغلی دانشجویان در بخش تولید، برگزاری رویدادهای توانمندسازی سرمایه انسانی در بخش دولتی و خصوصی، ارتقای مهارت‌های نرم کارکنان دولت، دانش‌آموزان، کارکنان بخش خصوصی و ایجاد نهادهای مکمل آموزش‌های رسمی از جمله مدرسه اشتغال، هنرستان‌های مهارتی و نهادهای دانشی جوار صنعتی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده استان در این محور است.

وی بر هم‌افزایی و هم‌گرایی کارگروه‌های اقتصادی استان ذیل ستاد راهبری و مدیریت تاکید کرد و بیان داشت: ۲۱ کارگروه و نهاد تصمیم‌گیری در حوزه اقتصادی در استان احصاء شده است که باید ضمن انجام رسالت خود به صورت هماهنگ و منسجم نسبت به اجرای برنامه‌های عملیاتی استان در حوزه رشد تولید به صورت ویژه اقدام کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha