عباس بیات روز دوشنبه در سفر به شهرکرد در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پارسال برای تجهیز این مدارس ۶۹میلیارد تومان اختصاص داده شده بود.
به گفته وی،هماکنون یک میلیون و ۷۰هزار دانشآموز در هفت هزار مدرسه فنی و حرفهای و کاردانش مشغول تحصیل هستند.
این مسوول وزارت آموزش و پرورش افزود:برای سال تحصیلی جدید، توسعه رشتههای جدید در شورای عالی در دست بررسی است.
بیات به ساخت هنرستانهای فنی و حرفهای توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس اشاره کرد و گفت: توسعه رشتههای جدید و ساخت مراکز جدید گام موثری برای گسترش آموزشهای فنی است.
به گفته وی، آموزش در محیط واقعی کار و تولیدی کردن هنرستانها ۲ راهبرد اساسی برای توسعه و ترویج فرهنگ تحصیل در این مراکز است.
بیات افزود: پذیرش هنرجو در سال تحصیلیجاری در مدارس فنی و حرفهای کاردانش ۳۷.۲ درصد بود که در پایه دهم ۲درصدی افزایش داشت.
وی اظهار داشت: براساس تفاهم با استانها پیشبینی استقبال امسال از این مراکز و رشتههای فنی ۴۱.۵ درصد است.
وی به محدودیت فضا و امکانات آموزشی برای رشتههای کاردانش و فنی و حرفهای در کشور اشاره کرد و گفت:هماکنون در برخی مناطق فضای نامناسب مانعی استقبال خانوادهها و دانشآموزان برای تحصیل از این رشتهها میشود که لازم است سازمان نوسازی،توسعه و تجهیز مدارس در ساخت مراکز جدید هماهنگی بیشتر داشته باشد.
به گزارش ایرنا، مدیرکل دفتر آموزش های فنیحرفهای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش با هدف بررسی مسائل آموزشی در هنرستانها و نشست با معاونین آموزشی ادارات و مدیران هنرستانها به استان سفر کرد و نشست با مدیران هنرستانها، نشست با معاونین آموزشی، بازدید از هنرستانها از برنامهها سفر۲ روزه به استان است.
نظر شما