به گزارش ایرنا، عبدعلی ناصری روز دوشنبه در دیدار با کارگران شرکت هفت تپه با اشاره به طرح مطالبه همسان سازی حقوق شرکت هفت تپه با سایر شرکتهای ذیل شرکت توسعه نیشکر افزود: تاکنون احکام همسانسازی حقوقها برای ۲۶ هزار پرسنل صنایع نیشکر خوزستان صادر شده است.
وی با بیان اینکه صدور احکام و قراردادها در حال انجام است، ادامه داد: سامانه جدیدی برای همسانسازی حقوقها و همه فعالیتها در تمام صنایع نیشکری در حال نصب و راهاندازی است که با فعال شدن این سامانه محاسبه حقوق در تمام کشت و صنعتهای هشتگانه یکسان میشود.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، اجرای همسانسازی حقوقها را حق کارگران هفت تپه دانست و گفت: اجرایی شدن این سامانه ممکن است در ابتدا با نواقصی همراه باشد که به مرور این نقصها برطرف میشوند به همین دلیل کارگران دغدغهای در این زمینه نداشته باشند.
اسیر حاشیه نمی شویم
ناصری، آرامش کنونی هفت تپه و تلاش خستگی ناپذیر کارکنان این شرکت برای بازگرداندن شرکت به روزهای طلایی خود را قابل ستایش دانست و گفت: همه یک خانواده هستیم و در راه تعالی شرکت هفت تپه نباید به هیچوجه اسیر حاشیه شویم.
وی شرکت هفت تپه را مادر همه واحدهای نیشکری کشور دانست و ادامه داد: تمام داشتههای کشت و صنعتهای هفتگانه خوزستان و سایر واحدهای نیشکری کشور، از نظر آموزش نیروی انسانی، انتقال تجربیات و دانش این صنعت در کشور متعلق به شرکت هفتتپه است.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، ارتقای سطح رفاه کارگران هفت تپه را ماموریت مدیران شرکت صنایع جانبی دانست و اظهار کرد: تلاش برای شکوفایی دوباره هفتتپه و ارتقای رفاه کارگران تعهدی است که در قبال کارگران این شرکت داریم و تمام تلاش مجموعه مدیریتی شرکت صنایع جانبی عمل به این تعهد است.
به گزارش ایرنا، نمایندگان کارگران شرکت هفت تپه نیز در دیدار با مدیرعامل شرکت خواستار تسریع در واگذاری کامل مالکیت هفتتپه به توسعه نیشکر، اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان، بازسازی جادههای هفتتپه به منظور سهولت تردد ساکنان مناطق همجوار، تعیین تکلیف صنایع پاییندستی و ساماندهی وضعیت منازل مسکونی شدند.
بازگشت صنایع پایین دستی رب گوجه فرنگی و ام.دی.اف به شرکت هفتتپه از دیگر مطالبههای مطرح شده در این دیدار بود که مدیرعامل توسعه نیشکر و صنایع جانبی از پیگیری قانونی و بازگشت مالکیت این صنایع به هفتتپه از مسیر قانونی خبر داد.
شرکت هفت تپه پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتصابهای کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند ولی با تشکیل دولت سیزدهم و گره گشایی از مشکلات این شرکت، بار دیگر شیرینی کار و تولید کام کارگران این شرکت را شیرین کرد.
با وجود اینکه مدیریت این شرکت پس از خلع ید مالک بخش خصوصی آن به شرکت صنایع جانبی نیشکر واگذار شد ولی تاکنون این شرکت به دلیل تعیین تکلیف نشدن مالکیت، همچنان مشکلاتی برای توسعه بیشتر پیشرو دارد به همین دلیل، انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر خوزستان به مطالبه امروز کارگران این شرکت تبدیل شده است.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران در هجدهم آذرماه سال ۱۳۴۰ افتتاح شد؛ این شرکت با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلو متری شمال اهواز قرار دارد.
آیت الله سیدابراهیم رییسی، رییس جمهور هفتم اردیبهشت ماه همراه با اعضای هیات دولت از طریق فرودگاه دزفول وارد خوزستان شد. آیت الله رییسی در سفری از پیش اعلام نشده با حضور در شرکت هفت تپه با جمعی از کارگران این شرکت از نزدیک گفت و گو کرد.
علاوه بر حضور رییس جمهور، در حاشیه سفر رییس جمهور و ۱۱ تن از وزرای کابینه وزیر، مدیران شرکت هفت تپه نیز با وزیر اقتصاد و دارایی نشست مشترک برگزار کردند و در آنجا نیز انتقال قطعی مالکیت شرکت هفت تچه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تاکید شد.
نظر شما