۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰
کد خبرنگار: 5368
کد خبر: 85112486
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حمایت نتانیاهو از هتک حرمت مسجد الاقصی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰
کد خبر: 85112486
حمایت نتانیاهو از هتک حرمت مسجد الاقصی

تهران-ایرنا- نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی با پافشاری بر برپایی راهپیمایی موسوم به «راهپیمایی پرچم» حمایت خود را از هتک حرمت مسجد الاقصی اعلام کرد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری سما، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جریان نشست حزب لیکود با چشم پوشی از ناتوانی این رژیم در دفع حملات موشکی اخیر مقاومت و در تلاشی بیهوده برای ارائه یک تصویر پیروز از خود گفت: پیام ما به غزه رسیده است و هر کسی که به ما آسیب برساند، هر کسی که قصد حمله به ما را داشته باشد، اکنون معنای «خونش ریخته خواهد شد» را بهتر درک خواهد کرد.

وی با هدف حمایت از هتک حرمت مسجدالاقصی از طریق پافشاری بر برگزاری راهپیمایی تحریک آمیز موسوم به «راهپیمایی پرچم‌» افزود: راهپیمایی پرچم طبق برنامه ریزی انجام می‌شود و طبق معمول ما برای امنیت اسرائیل تلاش می‌کنیم و با هم به این کار ادامه خواهیم داد.

پیش از این «عبداللطیف قانوع» سخنگوی حماس در اظهاراتی مطبوعاتی تصریح کرد که قدس شریف تا ابد پایتخت فلسطین باقی خواهد ماند.

وی افزود: ما هرگز اجازه اجرای طرح های شوم دشمن برای یهودی سازی مسجدالاقصی و شهر قدس را از رهگذر تقسیم زمانی و مکانی این مسجد مبارک، برپایی راهپیمایی پرچم یا اجرای مراسم تلمودی نخواهیم داد.

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اضافه کرد: ملت فلسطین به دفاع از هویت اسلامی مسجدالاقصی ادامه می دهد و خیزش و انتفاضه این ملت برای به شکست کشاندن طرح های دشمن علیه قدس اشغالی و مسجد الاقصی ادامه خواهد داشت.

القانوع ادامه داد: موافقت رژیم صهیونیستی با برپایی راهپیمایی تحریک آمیز پرچم شهرک‌نشینان در شهر قدس اشغالی طی روزهای آتی، هرگز منجر به تغییر حقایق یا تحریف تاریخ نخواهد شد و مقاومت معادله‌ای را که با دشمن صهیونیستی برقرار کرده، حفظ خواهد کرد.

راهپیمایی پرچم به ‌مناسبت سالروز اشغال بخش قدیمی قدس اشغالی توسط رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۹۶۷ برگزار می‌شود. صهیونیست‌ها مدعی هستند که شهر قدس به‌ طور کامل پایتخت این رژیم است ولی مردم فلسطین تأکید دارند که قدس پایتخت کشور آنان خواهد بود.

دوسال پیش نیز تجاوزات و اقدامات تحریک‌آمیز صهیونیست‌ها در قدس و مسجد الاقصی با وجود هشدارهای مقاومت، به درگیری و جنگی دیگر در غزه منجر شد که ۱۲ روز به طول انجامید و تنش و درگیری‌های شدیدی را هم در سراسر سرزمین های اشغالی از جمله فلسطین اشغالی ۱۹۴۸ به دنبال داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha