دکتر هادی حسین زاده دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: روند تولید محصولات غذایی در کارخانجات با حضور مسئول فنی انجام می شود و پروانه ساخت شماره کدی است که اداره غذا و دارو برای محصولات غذایی صادر می کند.
وی ادامه داد: طی بازدیدهای صورت گرفته از سطح مراکز تهیه و توزیع موادغذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط طی 2 روز گذشته بیش از دو نیم تن رب به ارزش حدود یک میلیارد ریال به دلیل تقلب در پروانه ساخت توقیف و برای طی مراحل بعدی به مقامات قضایی ارسال شد.
رئیس مرکز بهداشت نیشابور نیز در این خصوص گفت: هوشمندی و توجه کارشناسان بهداشت محیط و ارتباطات مناسب اداره غذا و دارو با معاونت بهداشت و گروه سلامت محیط و کار، عوامل مهم کنترل محصولات غذایی در سطح تولید و توزیع هستند.
ابوالفضل آهی افزود: این ارتباطات مداوم راه را بر تقلب می بندد و نظارت کارشناسان در کارخانه، وسایل نقلیه حمل ونقل و سطح توزیع مکمل هم هستند.
وی ادامه داد: از همشهریان خواستاریم که موادغذایی مورد نیاز خود را حتما از مراکز معتبر تهیه و به مشخصات بهداشتی از جمله نام و آرم محصول، پروانه ساخت یا شناسه نظارت، تاریخ تولید و انقضا، آدرس محل تولید و... محصولات دقت کنند.
مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت نیز خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آماده دریافت گزارش ها و شکایت های مردمی است.
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور خدمات بهداشتی و درمانی را در چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به ۵۸۰ هزار نفری ارائه می دهد.
نظر شما