مقاوم سازی بیمارستان امام علی(ع) توسط منطقه آزاد چابهار

چابهار- ایرنا- رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: درمانگاه سابق ۲۵ تختخوابی تامین اجتماعی که به بیمارستان امام علی (ع) ارتقا پیدا کرده فرسوده و نیاز به بهسازی و مقاوم سازی دارد که منطقه آزاد در تامین تجهیزات و نوسازی آن مشارکت می‌کند.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا امیر مقدم در بازدیدی که با حضور نماینده حوزه انتخابیه چابهار و سیدعلی بزرگ‌زاده، مدیر غذا، دارو و سلامت سازمان منطقه آزاد چابهار از بیمارستان امام علی(ع) انجام شد ضمن تاکید بر تسریع روند پروژه نوسازی این بیمارستان، اظهارداشت: تأمین تجهیزات و نیازمندی‌های این بیمارستان یکی از وظایف منطقه در راستای ارتقا سطح سلامت شهروندان است.

وی برای تسریع پروژه نوسازی و تجهیز سرمایش بیمارستان امام علی(ع) دستور ویژه صادر کرد و افزود: رفع مشکلات تاسیسات و حل مشکل چیلر، همچنین تامین آب پایدار برای این بیمارستان باید به‌ سرعت موردبررسی قرار گرفته و در کمترین زمان برطرف شود.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار همکاری و پشتیبانی معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری و مدیریت غذا، دارو و سلامت سازمان منطقه آزاد چابهار با تیم بهداشت ‌و درمان بیمارستان امام علی(ع) را خواستار شد و خاطرنشان کرد: کمک به رفع محرومیت و ارتقاء سطح خدمات بهداشتی در تنها بیمارستان مرجع از اولویت‌های ما در سال جدید است.

گفتنی است، نوروز امسال با دستور امیر مقدم، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، سیستم سرمایش بیمارستان امام علی(ع) با اعتباری بیش‌از ۷۰ میلیارد ریال نوسازی شد.

تخصیص ۲۰ هکتار زمین رایگان برای ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی، سه هکتار زمین برای ساخت بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی به تأمین اجتماعی، ساخت یک پایگاه اورژانس، یک مرکز جامع سلامت در پیکره مسکونی منطقه در روستای تیس، مشارکت در تجهیز ICU بیمارستان امام علی(ع)، خرید دستگاه آنژیوگرافی و اهدا ۲ دستگاه آمبولانس مجهز به خدمات ICU با بهترین تکنولوژی از کشور آلمان بخشی دیگر از اقدامات منطقه آزاد چابهار در راستای بهبود و ارتقا حوزه بهداشت و سلامت چابهار بوده است.

بررسی کارشناسی و فنی وضعیت سازه بیمارستان با استفاده از ظرفیت مشاوران مجرب جهت برنامه‌ریزی لازم برای استحکام بنا از دیگر موضوعاتی بود که در این بازدید از سوی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار مورد تاکید قرار گرفت.

بیمارستان امام علی (ع) چابهار نیازمند نوسازی است

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، زرآباد و دشتیاری نیز اظهار داشت: بیمارستان امام علی (ع) چابهار فاقد سیستم مرکزی تهویه هوا و سیستم مرکزی برای گردش هوا جهت مطبوع کردن فضاست و علاوه‌بر این سیستم سرمایش و چیلرهای آن معیوب و بیشتر دستگاه‌های آن بدلیل استفاده از آب لب شور و بی کیفیت تانکری از کار افتاده و یا خراب شده‌اند.

معین الدین سعیدی افزود: این بیمارستان فاقد استانداردهای لازم وزارت بهداشت است و از ۲۵ تخت کاربری درمانگاه تامین اجتماعی براساس ضرورت و نیاز شدید مردم جنوب استان به بیش از ۲۰۰ تخت افزایش پیدا کرده است.

وی اظهارداشت:جیره بندی آب و ادامه دار بودن آن برای شهروندان ساکن در چابهار بزرگترین بندراقیانوسی ایران مشکلات زیادی را بوجود آورده که در این میان بیمارستان نیز که آب آن با تانکر تامین می شود مشکلاتش در کنار نبود امکانات و تجهیزات دوچندان شده و نیازمند توجه مسوولان است.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، زرآباد و دشتیاری اظهارداشت: با یک لوله از بندرشهید بهشتی در کمتر از چند روز بیمارستان امام علی چابهار از آب شبانه روزی بهره‌مند خواهد شد و این امر با دستور رئیس جمهور و مسوولان امکانپذیر است.

وی بیان کرد: هر چند بندر چابهار یکی از کریدورهای بین‌المللی مهم به شمار می‌رود و مورد توجه سرمایه‌گذاران و هیئت‌های اقتصادی بسیاری از کشورهای جهان است، اما همچنان در برخی موارد دچار محرومیت است.

مقاوم سازی بیمارستان امام علی(ع) توسط منطقه آزاد چابهار

ضرورت ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در چابهار

سعیدی افزود: سرانه تخت بیمارستانی به ازای هر یک‌هزار نفر در جنوب استان ۶ دهم است و در مقایسه با سرانه کشوری ۱.۸ دهم خیلی پایین است.

وی بر ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی و تخصیص حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان در فاز نخست آغاز بکار تاکید کرد و گفت: مسوولان برای حل مشکلات بهداشتی و درمانی مردم جنوب بلوچستان بویژه ساحل نشینان فکری اساسی کنند.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند، زرآباد و دشتیاری اظهارداشت: در شهرستان‌های زرآباد، دشتیاری، قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد، درخواست ویژه داریم هر چه سریعتر برای ساخت بیمارستان ۶۴ تختخوابی زرآباد، ۹۶ تختخوابی قصرقند و ۲۲۰ تختخوابی دشتیاری اعتبارات لازم تخصیص پیدا کند.

وی گفت: بیمارستان امام علی (ع) چابهار که به بیش‌از ۲۰۰ تخت ارتقا پیدا کرده نمی‌تواند حجم بالای ۷۰۰ هزار نفر از جاسک تا راسک را خدمات بهداشتی و درمانی ارائه دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha