به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، این کتاب شامل ۶۶ مصاحبه با چهرههایی از طیفهای مختلف در مورد ابعاد و زمینههای ناآرامیهای ۱۴۰۱ است. این مصاحبهها که پیشتر در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) منتشر شدهاند، هماکنون در قالب یک کتاب گردآوری شده و قابل خواندن هستند. در پنج فصل این کتاب ناآرامیهای سال گذشته در حوزههای جامعهشناختی، حضور دهه هشتادیها، پیامدهای بین المللی، نقش سلبریتیها و مطالبات زنان تحلیل شده است.
در بخشی از یادداشت پشت جلد این کتاب آمده است: گفت و گوهای آمده از این کتاب تحلیل واقعه اند، در متن و ساعت رخداد ثبت شده اند. پسینی نیستند و اتفاقا این ویژگی، مثبت است. ممکن است برخی از آنچه تحلیلگران در رابطه با ناآرمی های پاییز ۱۴۰۱ گفتهاند، در روزها و ماههای پس از ابراز نظرشان به وقوع نپیوسته باشد؛ این بدان معنا نیست که حرکت اعتراضی از ابتدا نقشه دشمن و برنامه ریزی شده بود و همه چیز مطابق یک سیر و مسیر مشخص پیش رفته است. این نگاه، علم و تحلیل را بیفایده میکند. چیزی که در بیان همه مصاحبهشوندهها نیز آمده، اگرچه هیچ یک از آنان نقش و کارکرد دشمن در به هم ریختن اوضاع کشور را انکار نکردهاند.
عماد افروغ، منصوره اتحادیه، فاطمه مهاجرانی، ابراهیم فیاض، محسن پاک آیین، عباس عبدی، سید محمود نجاتی حسینی، محمد فاضلی، نعمت الله فاضلی، حامد حاجی حیدری، مهدی جمشیدی، مهدی رفیعی بهابادی، محمدرضا اخضریان کاشانی و مجید بهستانی از جمله افرادی هستند که در این کتاب با آنها مصاحبه شده است.
انتشارات ایران فعالیت خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرده و از ابتدای فعالیت تا امروز، به چاپ آثار متعددی در حوزههای مختلف همچون رسانه و ارتباطات، ادبیات، هنر، تاریخ، مدیریت، فلسفه و سیاست اقدام کرده است. این مجموعه با هدف گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی، تاکنون چاپ بیش از ۱۸۰ عنوان کتاب را در کارنامه خود ثبت کرده است.
انتشارات ایران علاوه بر پیمودن راه گذشته، رویکرد جدیدی را در حوزههای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، جبهه مقاومت، اندیشه سیاسی و تاریخ معاصر در پیش گرفته است.
نظر شما