به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا نادری روز پنجشنبه در جلسه پنجره واحد سرمایه گذاری به اهداف راه اندازی این پنجره اشاره کرد و افزود: پاسخگویی به استعلامات طرح های سرمایه گذاری استان در سریعتر زمان، زمان بندی مراحل و مدیریت زمان در فرایندهای صدور مجوز سرمایه گذاری و افزایش هماهنگی دستگاه ها در این زمینه از جمله اهداف به شمار می رود.
این مسوول به اقدامات انجام گرفته در حوزه رسیدگی به پرونده های سرمایه گذاری استان اشاره کرد و گفت: تعداد پرونده های ثبت شده در سال گذشته یک هزار و ۵۱۱ پرونده، تعداد استعلامات انجام شده ۶ هزار و ۷۲۲ مورد و شمار استعلامات پاسخ داده شده نیز ۶ هزار و ۴۴۸ فقره بوده است.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان زنجان، اهداف برای تکمیل و توسعه سیستم پنجره واحد سرمایه گذاری استان را تعیین زنجان به عنوان استان نمونه با هدف تفویض اختیارات لازم برای انجام برخی اصلاحات در فرآیندهای مرتبط از جمله تجمیع کمیته ها، کارگروه ها و کمیسیون ها اعلام کرد.
وی اظهار داشت: برگزار نشدن به موقع جلسات، کمیته ها، کمیسیون ها و کارگروه های مرتبط با فرایندهای سرمایه گذاری، پاسخگو نبودن به موقع برخی از دستگاه های اجرایی و پاسخ ندادن در چارچوب محتوای اعلام شده توسط برخی دستگاه های اجرایی از عمده مشکلات و چالش های پنجره واحد صدور مجوز و پاسخگویی به استعلامات طرح های سرمایه گذاری است.
نظر شما