سیاست دولت در خودکفایی کاغذ تقویت بخش خصوصی است+فیلم

تهران- ایرنا- معاون اجرایی رئیس جمهور سیاست دولت در بحث خودکفایی کاغذ را تقویت بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: چند مجموعه حاکمیتی نیز در کنار بخش خصوصی قرار گرفته اند، چون ممکن است در ابتدا سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در برخی حوزه‌ها مشکل باشد.

محسن منصوری در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به تلاش و اقدامات صورت گرفته در حوزه تولید و بحث خودکفایی کاغذ، بیان کرد: از نظر حاکمیتی عزم خود را جزم کرده ایم تا بتوانیم کمک کنیم و مسئله کاغذ حل شود؛ عمده هزینه در تولید کتاب موضوع کاغذ است ما در این زمینه وابستگی داشتیم، طبیعتا نوسانات قیمت های جهانی و بعضی از مسائل مانند تورم داخلی بر تولید کتاب اثر می گذارد.

وی افزود: با توجه به تاکید رئیس جمهور باید در حوزه کاغذ به خودکفایی برسیم، دولت مجموعه های خصوصی را فعال کرده و محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مرتب با تولید کنندگان جلسه دارد.

وی ادامه داد: با بسته سیاستی و اجرایی که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه کرده و جهادی که در حوزه کاغذ در کشور رخ می‌دهد، می‌توانیم در یک سیستم زمانبندی چند ساله و مرتب با تنظیم حوزه تولید مسئله کاغذ را حل و فصل کنیم و این بار سنگین که بر دوش ناشران است، را برداریم.

توجه ناشران به نیازمندی های ایران اسلامی

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: امسال ۲ هزار و ۷۰۰ ناشر در بخش داخلی و بین المللی نمایشگاه کتاب شرکت کردند؛ بخش مجازی نمایشگاه هم فعال است. به لطف خدا استقبال از نمایشگاه خوب بود و مردم از تازه های نشر دیدن کردند.

منصوری تاکید کرد: گزارشی که متخصصان فنی در زمینه محصولات و محتوای کتاب ها به ما داده اند، نشان می دهد به نیازمندی های ایران اسلامی توجه شده و مباحث هویتی مورد حمایت قرار گرفته و در بازدید از غرفه ها مشخص است، رویکرد توجه به داشته ها به صورت ویژه توسط ناشران مورد عنایت قرار گرفته است، که امیدواریم این موضوع تاثیر خود را بر فکر و اندیشه مردم بگذارد.

ارتباط بی واسطه اهالی فرهنگ با دولتمردان در نمایشگاه کتاب

معاون اجرایی رئیس جمهور تصریح کرد: غرفه مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری نیز از ابتدای نمایشگاه با چند هدف تشکیل شده؛ اهالی فرهنگ و خانواده بزرگ کتاب و نشر دغدغه هایی دارند که لازم است با دولتمردان در میان بگذارند، اینجا ارتباط بدون واسطه با مجموعه های ارکان دولت، وزارتخانه های مختلف و برخی مسئولان در سطح وزیر و معاون وزیر که تاکنون به اینجا آمده اند، صورت گرفته است، آنها پای حرف مردم نشسته اند، مسائلی که قابل رسیدگی و رفع باشد، مورد عنایت قرار می گیرد و حل و فصل می شود.

منصوری یکی دیگر از اهداف استقرار این مرکز در نمایشگاه کتاب را فعالیت و حرکت در جهاد تبیین عنوان کرد و افزود: میزگردهایی که برگزار می شود عزیزان در سطوح مختلف وزارتخانه ها دستاوردها را توضیح می دهند، لازم است خانواده بزرگ فرهنگ و مردم از اتفاقاتی که در دولت در حوزه های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و زیرساخت ها می افتد، مطلع شوند.

وی تصریح کرد: اینجا بستری برای گفت و گوی مستقیم و رسیدگی بی واسطه به نیازهای مردم در دستور قرار گرفته است، دوستان تا آخرین ساعات کار نمایشگاه در اینجا مستقر هستند و اهداف را پیگیری می کنند، این حضور بی واسطه برای مجموعه دولت و مردم پر برکت است و اثرات گره گشای آن را مردم احساس می کنند.

فرهنگ کتابخوانی تحریم شدنی نیست

معاون اجرایی رییس جمهور در بازدید از این نمایشگاه نیز از برگزارکنندگان نمایشگاه قدردانی و ابراز امیدواری کرد که این رویداد بزرگ فرهنگی نقش مهمی در ترویج کتاب و کتابخوانی داشته باشد.

منصوری خاطر نشان کرد: استقبال بی سابقه مردم از نمایشگاه کتاب نشان داد فرهنگ کتابخوانی تحریم شدنی نیست.

اهدای کتاب پونه کوهی که توسط کودکان ساکن در مناطق محروم نوشته شده، حضور در غرفه ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری و نیز بازدید از انتشارات حوزه کودکان و نوجوانان از برنامه های منصوری در این بازدید بود؛ وی همچنین در غرفه طرح ولایت دانشجویان و فعالان فرهنگی سراسر کشور حضور یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha