به گزارش ایرنا از شورای اسلامی شهر تهران، مهدی پیرهادی در جریان نشست کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران که در سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران برگزار شد، اظهارداشت: خرید ۱۵ پلاک ثبتی در دستور کار سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران قرار دارد تا به بوستان های محلی تبدیل شود.
وی با تاکید بر اینکه در برخی از محله های پایتخت با کمبود سرانه فضای سبز مواجه هستیم، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ خرید ۱۵ پلاک ثبتی کامل و با تبدیل شدن به بوستان در اختیار شهروندان قرار میگیرند.
پیرهادی با بیان اینکه ایجاد بوستانها در همه محلهها سند افتخار مدیریت شهری این دوره است، عنوان کرد: تلاش میکنیم با ایجاد و افزایش سرانه فضای سبز محلههای پایتخت به ویژه محلههای کمبرخوردار، عدالت فضای سبز را توسعه دهیم.
جلوگیری از حفر چاه
وی با تاکید بر اینکه فرونشست یکی از تهدیدهای جدی شهر تهران است، افزود: در مناطق جنوبی از جمله ۱۶، ۱۷، ۱۸ و ۱۹ و ۲۱ نگرانیهایی درباره فرونشست وجود دارد که باید با جلوگیری از استفاده بیرویه از آبهای زیرزمینی و حفر چاه همچنین برنامهریزی برای تغذیه مصنوعی آبخوانهای مورد هدف به منظور کاهش فروش نشستها اقدام کرد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از شهرداری تهران و سازمان بوستانها خواست از ایجاد هرگونه چاه در شهر تهران جلوگیری کنند.
پیرهادی خاطرنشان کرد: بوستانهای جنگلی و فضای سبز شهر تهران باید با پسابهای بهداشتی آبیاری شوند و وزارت نیرو و سازمان آب و فاضلاب تهران موظف هستند پساب بهداشتی در اختیار شهرداری برای آبیاری بوستانها قرار دهند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت توسعه آبیاری هوشمند و هوشمندسازی بوستانها تاکید کرد و گفت: هوشمندسازی باید در سال جاری کامل شود و استفاده از پساب در فضای سبز با دقت دنبال شود.
نصب بیش از یکصد مخزن آب اضطراری در بوستان های پایتخت
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در این نشست ایجاد مخازن اضطراری آب در بوستانها را از دیگر افتخارهای این دوره مدیریت شهری و تلاش کمیسیون عنوان کرد.
پیرهادی ادامه داد: شهر تهران در معرض تهدید بلایای طبیعی از جمله زلزله است که باید پیشبینیهای لازم در این زمینه انجام شود که نصب مخازن آب اضطراری یکی از این تمهیدها و پیشبینیهاست.
وی یادآور شد: تاکنون جانمایی ۲۴۹ مخزن اضطراری آب انجام شده و این مخازن در بیش از یکصد محله نصب شده است.
تسریع در تهیه طرح جامع فضای سبز شهر تهران
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ضرورت تسریع در تهیه و تصویب طرح جامع فضای سبز شهر تهران، ابراز امیدواری کرد این طرح امسال تهیه و به تصویب شورای اسلامی شهر تهران برسد.
وی گفت: در صورت تصویب این طرح، شهر تهران طرح جامع مناسبی برای توسعه فضای سبز خواهد داشت.
توجه به ایجاد جادههای تندرستی در بوستانها
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، توجه به ایجاد و توسعه جادههای تندرستی در بوستانهای جدیدالتاسیس شهر تهران را با اهمیت دانست و گفت: شهروندان به استفاده از جادههای سلامتی علاقهمند هستند و با ایجاد این جادهها سرانه ورزشی محلهها نیز افزایش مییابد.
ارائه گزارشی از بوستانهای اهدایی رهبر انقلاب به پایتخت نشینان
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در این نشست دغدغه رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد ایجاد فضای سبز را یادآور شد و افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکنون چندین بوستان به شهروندان در تهران اهدا کردند که ضروری است سازمان بوستانها گزارشی در مورد این بوستانها تهیه و در صحن شورای شهر ارائه کند.
وی از بوستانهای قلعه مرغی، ولایت و یاس به عنوان بوستانهایی یاد کرد که به دستور رهبر انقلاب در اختیار شهروندان قرار گرفته است.
پیرهادی یادآور شد: همچنین اخیرا دستور در اختیار قرار دادن و ساخت بوستان ۴۵ هکتاری در شهر تهران، (طرح چهار باغ) را صادر کردند که مرحله نخست آن در سال ۱۴۰۲ افتتاح خواهد شد.
سرانه استفاده از بوستانهای جنگلی پایین است
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در این نشست با بیان اینکه بوستانهای جنگلی در مناطق مختلف پایتخت باید محلی برای گذران اوقات فراغت سالم برای شهروندان باشد، بر ایجاد تفرجگاههای مناسب در بوستانهای جنگلی تاکید کرد.
وی گفت: سرانه استفاده از بوستانهای جنگلی نسبت به هزینههایی که شهرداری برای آنها انجام میدهد بسیار کم است و باید با تلاش سازمان بوستانها این سرانه افزایش یابد.
نظر شما