به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد شکیبی نسب روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در کنار این پنج شناور آتشخوار، یدک کشهای بندر و حتی شناورهای ناجی مستقر در بنادر تابعه استان بوشهر نیز علاوه بر انجام وظیفه ذاتی خود، به سیستم آتشخوار تجهیز شدند تا در صورت نیاز، در عملیات اطفا حریق مشارکت کنند.
وی بیان کرد: هم اکنون شناورهای آتشخوار در شش بندر استان بوشهر از شمال تا جنوب، متناسب با عمق حوضچه و محدودیتهای مانور استقرار دارند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: در بحث تجهیزات اطفا حریق خشکی و پای اسکله، یک سری سیستمهای اطفا حریق ثابت از جمله هیدرانتهاا، شبکه رینگی و تاورهای آتش نشانی در راستای حفاظت از تاسیسات بندری نصب شده و توان اطفا حریق بنادر به میزان قابل توجهی تقویت شده است.
شکیبینسب گفت: بررسی سوانح آتش سوزی موتور لنجها بیانگر این است که غالب حریقهای به وقوع پیوسته، مرتبط با رعایت نکردن ایمنی و خطای انسانی است.
وی افزود: در همین راستا خدمه شناورهای سنتی باید با اصول ایمنی کار بر روی موتور لنجها آشنایی کافی داشته و همچنین مالکین شناورها یک ملوان را به صورت شبانه روزی بر روی شناورها به عنوان نگهبان بکار گیرند.
نظر شما