برادران گرایی، نمایندگان فارس در رقابت‌های بین‌المللی کشتی قرقیزستان
محمد رضا گرایی با دو بنده آبی

شیراز-ایرنا- محمدعلی و محمدرضا گرایی ۲ نماینده استان فارس هستند که به همراه تیم منتخب کشتی فرنگی ایران در رقابت های بین المللی رده بندی (رنکینگ)‌ اتحادیه جهانی در شهر بیشکک قرقیزستان به روی تشک خواهند رفت.

به گزارش خبرنگار ایرنا،‌ فارس قطب فرنگی کشور است، برای همین هم کارشناسان این رشته بر این باور هستند که سهم این استان باید بیشتر از۲ کشتی گیر در این رقابت ها باشد.

محمدرضا گرایی در وزن جدید

در رقابت های رنکینگ اتحادیه جهانی قرقیزستان،‌ محمدرضا گرایی دارند نشان طلای المپیک ۲۰۲۰ ژاپن در وزن ۶۷ کیلوگرم‌، در این رقابت ها با پنج کیلو افزایش وزن در ۷۲ کیلوگرم کشتی می گیرد که می تواند تجربه جدیدتری برای گرایی باشد که بیشترین افتخارات خود را در وزن ۶۷ کیلو گرم به دست آورده است.

محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم مدال طلای المپیک،‌ طلا و نقره جهان، برنز بازیهای آسیایی را در کارنامه دارد و بیشترین افتخارات او در این وزن به دست آمده است.

این کشتی گیر شیرازی در مسابقات زیر ۲۳ سال های جهان و مسابقات آسیایی در سال ۲۰۱۹، ۲ مدال طلا در وزن ۷۲ کیلو گرم گرفته است تا نشان دهد در این وزن هم می تواند افتخار کسب کند.

برادران گرایی، نمایندگان فارس در رقابت‌های بین‌المللی کشتی قرقیزستان
محمدعلی گرایی

محمدعلی همچنان در وزن ۷۷ کیلوگرم

محمدعلی گرایی برادر بزرگتر محمدرضا دیگر نماینده فارس در مسابقات رنگینک اتحادیه جهانی کشتی است، این کشتی گیر با سابقه که کاپیتان تیم ملی هم است همچنان در وزن ۷۷ کیلو گرم به روی تشک می رود.

محمدعلی بیشترین افتخارات خود در عرصه جهانی و آسیایی در وزن ۷۷ کیلوگرم به دست آورده که می توان به نشان طلای آسیا و برنز جهان و حضور در المپیک ۲۰۲۰ ژاپن اشاره کرد،‌ او همچنان امیدوار است در المپیک ۲۰۲۴ پاریس برای دومین بار در وزن ۷۷ کیلو گرم به روی تشک برود.

زیر ساخت های کشتی فارس فرسوده است
اما رییس هیات کشتی استان فارس در مصاحبه با خبرنگار ایرنا با اظهار اینکه زیرساخت های کشتی در این استان به ویژه در کلان شهر شیراز فرسوده و مستهلک شده اند، گفت: از استاندار ورزش دوست و نمایندگان مجلس و شهرداری شیراز می خواهیم با توجه به جایگاه فارس در این رشته کمک کنند تا امکانات بیشتری در اختیار علاقه مندان بی شمار کشتی فرنگی قرار گیرد.

ساسان خوبیاری افزود: اینکه فارس قطب کشتی فرنگی در کشور است شکی نیست اما باید این نکته هم در نظر بگیریم که امکانات زیر ساختی حرفه ای و مناسب می تواند زمینه رشد استعدادهای بیشتری در استان را فراهم کند.

وی اضافه کرد:‌ کشتی، ورزشی زمان بر است و نتیجه بزرگسالان حاصل زحمات ۱۰ سال گذشته است.

خوبیاری گفت:‌ تیم فارس با کسب پنج مدال بعد از هشت سال روی سکوی سوم نونهالان کشور ایستاد،‌ طبیعی است که باید روی رده های پایه بیشتر سرمایه گذاری کنیم و این امیدواری وجود دارد که شاهد چهره های زیادتری از استان در مسابقات برون مرزی به ویژه بازی های آسیایی ۲۰۲۳ هانگژو باشیم.

برادران گرایی، نمایندگان فارس در رقابت‌های بین‌المللی کشتی قرقیزستان

رییس هیات کشتی فارس ادامه داد:‌ تیم های کشتی استان اخیرا در چهار رده سنی در کشور صاحب مقام شده است و اگر زیرساخت ها فراهم شود در بحث توسعه فنی این رشته شتاب بیشتری صورت می گیرد.

به گزارش ایرنا، رقابت های بین المللی کشتی جام کوژومکول کابا اولو قرقیزستان در مرحله سوم رنکینگ اتحادیه جهانی روزهای ۱۱ تا ۱۴ خردادماه در شهر بیشکک قرقیزستان برگزار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha