شیرزاد کمالی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با هدف توسعه کشت نخیلات و رفع مشکلات بهره برداران کشاورز منطقه مرزی روتک شهرستان خاش، با همکاری سازمان جهادکشاورزی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، شرکت سهامی آب منطقه ای و استانداری سیستان و بلوچستان در راستای مصوبات شورای حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی،۱۸۶ پرونده در کمیسیون ذیربط مطرح و تعیین و تکلیف شده است.
وی افزود: برهمین اساس مقرر شد که کشاورزان ذی نفع دارای سابقه، جهت تکمیل پرونده و ثبت سامانه جامع اراضی و پیگیری اقدامات بعدی به مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان مراجعه کنند.
مدیر جهادکشاورزی خاش گفت: این شهرستان دارای هفت هزار و ۶۰۰ هکتار نخلستان بوده که سالیانه بیش از ۱۰ هزار تن خرما در آن تولید و به بازار عرضه میشود.
وی با بیان اینکه خرما تولید نخلستانهای روتک ارگانیک بوده و هر ساله بخش اعظم خرما تولیدی این منطقه به خارج از کشور صادر میشود افزود: در این منطقه هفت هزار هکتار نخلستان وجود دارد که چهار هزارو ۶٠٠ هکتار از نخلستانهای آن بارور است.
وی اظهارداشت: عمده ارقام خرما تولیدی روتک خرمای ربی بوده و همچنین این خرما از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است و به صورت بستهبندی شده به سایر استانها و کشورهای مانند پاکستان و افغانستان صادر می شود.
نظر شما