به گزارش ایرنا، آستین پیش از آغاز یک اجلاس مجازی با حضور رهبران دفاعی از سراسر جهان جهت گفتگو در مورد حمایت نظامی جاری از اوکراین این اظهارات را بیان کرد.
خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس گزارش داد که انتظار می رود که این مقامات در مورد اینکه کدام کشورها جنگنده های اف ۱۶ را به کی یف ارائه دهند و آموزش خلبانی چگونه و در کجا انجام شود، گفتگو کنند.
در این جلسه همچنین مقامات اوکراینی آخرین اطلاعات از چگونگی روند جنگ از جمله آمادهسازی برای ضدحمله نیروهای اوکراینی علیه روسیه را به رهبران دفاعی توضیح خواهند داد.
آستین پیش از آغاز این نشست غیرعلنی گفت: ما باید تلاش های خود را افزایش دهیم و باید به دنبال راههای خلاقانه برای تقویت قابلیتهای صنعتی خود باشیم. شرایط حساس است. اما هدف عادلانه است و اراده ما قوی است.
وزیر دفاع آمریکا گفت: ما امیدواریم آموزش خلبانان اوکراینی در هفته های آینده آغاز شود. این امر باعث تقویت و بهبود توانایی های نیروی هوایی اوکراین در دراز مدت خواهد شد و در راستای توافقنامه های امنیتی کوتاه مدت و میان مدت ما خواهد بود.
رئیس پنتاگون تصریح کرد: این تلاش مشترک جدید، پیامی قدرتمند در مورد اتحاد و تعهد طولانی مدت ما به دفاع اوکراین از خود ارسال می کند.
پیش از این، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز اعلام کرده بود که آموزش خلبانان اوکراینی طی ماه های آتی انجام خواهد شد و با متحدان خود در این مورد که چه وقت و کدام یک و چه تعداد از این جنگنده باید به اوکراین داده شود، کار می کنیم.
به گزارش ایرنا، غرب به سرکردگی واشنگتن که با نادیده گرفتن دغدغه های امنیتی مسکو، آتش جنگ اوکراین را برافروخت و با حمایت های روزافزون و سنگین مالی و نظامی از کییف مانع از پایان آن تا به امروز شده، اکنون برای تحقق هدف خود کار را به زمینه سازی برای ارسال سلاح های سنگین و جنگنده های اف-۱۶ به اوکراین رسانده است .
نشریه آمریکایی «نیوزویک» با انتشار گزارشی با عنوان «اوکراین برای پیروز شدن در جنگ به چند فروند جنگنده اف-۱۶ نیاز دارد" به نقل از کارشناسان نظامی، نوشت: به نظر می رسد اوکراین به ده ها جنگنده اف-۱۶ ساخت آمریکا که از خلبانان کارآزموده ای برخوردار می باشد، نیاز خواهد داشت.
به نوشته این نشریه، کییف در ژانویه گذشته اعلام کرده بود که به حدود ۲۰۰ فروند جنگنده اف-۱۶ برای حفاظت از آسمان اوکراین نیاز دارد، اما کارشناسان بر این عقیده هستند که به این تعداد از جنگنده نیازی نیست.
این گزارش در ادامه با اشاره به اینکه کاخ سفید هم نشان داده که مانع تحویل این جنگنده از سوی کشورهای اروپایی که از اوکراین حمایت می کنند، نمی شود، نوشت: سخنگوی دفتر نخست وزیری انگلیس نیز پیشتر ودر ماه مه گذشته اعلام کرد که نخست وزیر این کشور و هلند موافقت خود برای ایجاد یک ائتلاف بین المللی برای هرگونه حمایت از آموزش و خرید جنگنده اف-۱۶ برای اوکراین را اعلام کرده اند.
نیوزویک به نقل از «جوسپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز نوشت که آموزش خلبانان (اوکراینی) برای جنگنده اف-۱۶ در چندین کشور از جمله در لهستان آغاز شده است.
نظر شما