علی آذری در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا اظهار داشت: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش فردی توانمند به لحاظ سوابق آموزشی و مدیریتی، جوان و پیگیر کارها است.
وی با بیان اینکه صحرایی گزینه مناسبی برای وزارت آموزش و پرورش است و دولت هم به وی اعتماد کرده است، ابراز امیدواری کرد تا هرچه سریعتر وزارت آموزش و پرورش از بلاتکلیفی خارج شود.
نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید رهبر انقلاب مبنی بر پرهیز از سختگیری در انتخاب وزرا عنوان کرد: بخشی از اینکه وزیر پیشنهادی بتواند نظر صحن را مثبت کند، دفاعیات و ارائه توانمندیهای وی است.
آذری درباره سوابق تحصیلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نیز توضیح داد: صحرایی دانشآموخته دانشسرای تربیت معلم است و فعالیت های پژوهشی داشته و همچنین سوابق مدیریتی در حوزههای مدیرکلی، آموزش و پرورش و دانشگاهی را در کارنامه دارد.
وی ادامه داد: با در نظر گرفتن مجموع این سوابق و همچنین کمک مجلس در تعیین تکلیف وزارت آموزش و پرورش، صحرایی میتواند مشکل این وزارتخانه را به عنوان یکی از مهمترین دستگاه های اجرایی کشور حل کند.
عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر اینکه هر وزارتخانهای که بدون وزیر شود به خودی خود آسیبزا است، اضافه کرد: صرفنظر از اینکه برخی از نمایندگان مانند من نظر مثبت و برخی نظر منفی نسبت به سوابق صحرایی دارند، امید است وی بتواند در دفاعیات و ارائه توانمندیهای خود نظر مثبت مجلس را جلب کند در غیر این صورت نبود وزیر در وزارتخانههایی مانند آموزش و پرورش برای وزارتخانه آسیبزا خواهد بود.
به گزارش ایرنا، آیتالله سیدابراهیم رئیسی ۳۱ اردیبهشت ماه در نامهای به رییس مجلس شورای اسلامی، «رضامراد صحرایی» را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرد.
وی دارای مدرک دکترای زبانشناسی همگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام رشته زبان شناسی این دانشگاه است و از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد. او پیش از انتصاب به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشت.
صحرایی ۱۷ سال به عنوان معلم از ابتدایی تا پیش دانشگاهی در روستاها و شهرها تدریس کرده است. سپس به وزارت علوم پیوست و تا استاد تمامی پیش رفت.
رهبر انقلاب در دیدار روز سوم خرداد با نمایندگان مجلس یازدهم توصیه ای مبنی بر «پرهیز از بعضی سختگیریها در قبال وزرای معرفی شده به مجلس» داشتند و در این زمینه گفتند: در تشخیص صلاحیتها دقت کافی و در حد معقول و منطقی سختگیری کنید اما نه به شکلی که موجب شود وزارتخانه تا مدت ها بدون وزیر بماند که اکنون هم چند وزارتخانه وزیر ندارند و به مجلس معرفی خواهند شد.
نظر شما