به گزارش خبرنگار ایرنا، علی سیدزاده شامگاه شنبه در نشست با مسئولان شرکت آبفا استان بوشهر اظهار کرد: هدر رفت آب در سال ۱۴۰۱ حدود ۱.۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش یافته است که ارزش ریالی این کاهش هدر رفت معادل احداث یک دستگاه آب شیرینکن پنج هزار متر مکعبی با ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری ابتدایی است.
وی افزود: این دستاورد ارزشمند در کاهش هدررفت، حاصل برنامه ریزی و نوسازی شبکه توزیع، کشف و مجازسازی انشعابهای غیرمجاز و همچنین بهبود مدیریت توزیع آب است.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکین و کاهش هدررفت شرکت مهندسی آبفا کشور تصریح کرد: با وجود کاهش تولید در سال ۱۴۰۱ به نسبت سال قبل، مصرف آب مشترکان حدود ۱.۱ درصد افزایش یافته است.
سیدزاده ادامه داد: با توجه به در پیش بودن فصل تابستان انتظار می رود مشترکان نسبت به مصرف بهینه آب اهتمام جدی داشته باشند تا خللی در تامین آب شرب هم وطنان انجام نگیرد.
وی گفت: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز بر حسب رسالت ذاتی خود تمام تلاش خود را بکار گرفته تا تامین و توزیع آب شرب به بهترین نحو ممکن محقق شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز گفت: این استان در آستانه فصل تابستان طرح هوشمندسازی شبکه توزیع آب را با هدف بهینه سازی و ارتقا مدیریت توزیع آب عملیاتی کرده است.
ابوالحسن عالی افزود: بهینهسازی و ارتقا مدیریت توزیع آب از طریق هوشمند سازی راه حلی اساسی برای کاهش آب بدون درآمد، بالا بردن بهرهوری در شبکه های آبرسانی، افزایش بازده انرژی و بهبود کیفیت آب است.
وی اظهار کرد: استان بوشهر در چند سال اخیر شاهد تحولی عظیم در حوزه آبرسانی بودهایم که شاه بیت این تحول احداث و عملیاتی شدن پروژههای مختلف آب شیرینکن در مناطق مختلف استان است.
نظر شما