به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام سیدمحسن محمودی روز دوشنبه در جلسه مشترک با دبیران تاریخ و جمعی از مربیان پرورشی مقاطع مختلف تحصیلی که در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ورامین برگزار شد اظهار داشت: دبیران تاریخ نقش عمده ای در تببین مسائل تاریخی به ویژه شکل گیری انقلاب اسلامی از جمله قیام خونین ۱۵خرداد سال ۴۲ دارند.
وی افزود: شهر ورامین با نام ۱۵خرداد شناخته می شود و این رویداد بزرگ تاریخی باید برای نسل جوان شناخته و جریان آن مورد ترسیم قرار گیرد و این کار عظیم به دوش دبیران تاریخ می باشد.
محمودی افزایش اطلاعات مردم در خصوص قیام خونین ۱۵خرداد را خواستار شد و خاطرنشان کرد: ورامین از بیشنیه تاریخی کهن و غنی برخوردار است و آثار تاریخی و وجود امامزادگان عظیم الشان متعدد نشان از ولایتمداری این دیار دارد که نقطه عطف این تاریخ در جریان عظیم ۱۵خرداد برجسته شده است.
این مسئول با اشاره به جمله امام خمینی در خصوص ۱۵خرداد ورامین که مردم این دیار حق بزرگی بر گردن نظام دارند، اظهار داشت: در جریان قیام خونین ۱۵ خرداد، مردم ورامین با نگاه دفاع از مرجعیت، روحانیت و حماسه عاشورا به میدان آمدند و هیچ جریان دیگری در آن دخیل نبود و این مردم با مدد از فرهنگ عاشورا با پای پیاده برای دفاع از مرجعیت گام به یک مسیر بدون بازگشت گذاشتند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران حماسه ۱۵خرداد ورامین را ادامه دهنده راه کربلا اعلام کرد و افزود: وقتی به زوایای مختلف حادثه ۱۵خرداد ورامین نگاه می کنیم، مشخص است که بسیاری از حوادث این قیانم نشأت گرفته از قیام عاشورا است و بر اساس اظهار نظر شاهدان، رجز خوانی ها و بی مهابا به آغوش شهادت رفتن شهدا، الگو گرفته از فرهنگ عاشورا و کربلا می باشد.
امام جمعه موقت ورامین تأکید کرد: فرزندان این دیار باید به این فرهنگ غنی افتخار کنند و بدانند گذشتگانشان چه حماسه ای را خلق کردند و ترویج این فرهنگ وظیفه معلمان خصوصا معلمان تاریخ است.
به گزارش ایرنا، در قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲، مردم شهرستانهای ورامین و پیشوا با اطلاع از دستگیری امام راحل پای پیاده و کفن پوش به سمت تهران به حرکت در آمدند در این مسیر هفت تن از جوانان این دیار به نامهای سیدمرتضی طباطبایی، حسن خانی، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ ،معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی در پل تاریخی باقرآباد به دست نیروهای رژیم شاهنشاهی به شهادت رسیدند.
شهرستان پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
ورامین - ایرنا - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: معلمان، دبیران تاریخ و مربیان پرورشی واقعیتهای قیام خونین ۱۵ خرداد را به درستی به نسل جوان منتقل کنند.
اخبار مرتبط
-
شهدای ۱۵ خرداد الگوی حق طلبی ملت ایران هستند
ورامین - ایرنا - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران امام جمعه موقت ورامین گفت: شهدای…
-
امام جمعه قرچک: قیام ۱۵ خرداد محور اتحاد شهرستانهای جنوبشرق تهران است
قرچک - ایرنا - امام جمعه قرچک گفت: قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم دشت ورامین، محور اتحاد شهرستانها…
-
همایش تبیین قیام پانزدهم خرداد در ورامین برگزار شد
ورامین - ایرنا - در آستانه فرا رسیدن سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ مردم دشت ورامین، همایش…
نظر شما