به گزارش ایرنا؛ برنامهریزی استراتژیک، راهبردی است که زمینه ایجاد الگوهای مدیریت سازمانی را برای حل مشکلات اقتصادی استان فراهم میکند.
در حقیقت برنامهریزی استراتژیک، راهبرد و روشی برای برقراری ارتباط میان توانمندیها و اهداف تعیین شده است. مشخص شدن وظیفه، روشهای اجرایی شدن اهداف، ترکیب فعالیتهای منطقی و چگونه عملی کردن این روشها و هماهنگی آنها با هم از جمله اصول یک برنامهریزی استراتژیک به شمار میروند. رویکردی که در پانصد و سیزدهمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه احیا و فعال سازی واحدهای راکد استان فارس مورد تأکید قرار گرفت و مدیرکل صمت فارس در این کارگروه حل مشکلات و چالشهای اقتصادی را در گرو تدوین این برنامه قلمداد کرد.
این کارگروه روز دوشنبه هشتم خردادماه به ریاست محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، دبیری حمیدرضا ایزدی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس و حضور رؤسای دستگاههای اجرایی ذیربط و مدیران بانکهای عامل در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد.
حمیدرضا ایزدی در این جلسه با تأکید بر تسریع و تسهیل فرآیند کسب و کار ،بهبود شرایط تولید و حمایت از بنگاه های اقتصادی و تولیدی گفت: تدوین برنامههای جامع و استراتژیک،حل مشکلات و چالش های اقتصادی، بهبود فرآیندهای تولید و کیفی سازی محصولات، برندسازی و بهرهمندی ازظرفیت شرکتها و مجموعه های دانش بنیان ضرورت دارد.
در این جلسه همچنین موضوعات، مسائل و مشکلات ۳۱ بنگاه اقتصادی و تولیدی فعالیت در زمینه قطعات فلزی و پلیمری، فرآورده های گوشتی آماده و نیمه آماده، فرآوری سیب زمینی همچنین مواردی از جمله تولید نمک، ذغال، آجر، شن و ماسه، آسفالت، گچ و آهن، فرآورده های نفتی، کاغذ و کارتن موضوعات و مسائل و مشکلاتی بود که در زمینه تعیبن تکلیف بدهی، پیگیری دریافت تسهیلات، پیگیری مصویه قبلی درخصوص مجوز استفاده از نمک دریاچه مهارلو، تعیین تکلیف تامین سوخت مورد نیاز، قبول سند محل اجرای طرح بعنوان وثیقه، اقاله، گزارش انجام برخی مصوبات قبل و سایر موارد مورد برسی و اتخاذ تصمیم قرارگرفت و این تصمیمات به دستگاههای مربوط ابلاغ شد.
نظر شما