عظیم چوپان روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: علت آن است که تا سال ۹۵ سازمان و شرح وظایف آتشنشانی هنوز تکمیل نشده بود و تنها وظیفه امدادرسانی در قالب اداره آتشنشانی انجام می شد و لذا وظیفه ما هم تنها به امدادرسانی محدود بود اما از آن سال که این تشکیلات با ساختار نوین در چارت اداری شهرداری جای گرفت، کارگروه ایمنی شهرستان ایجاد و مقرر شد پایانکار ساختمان بعد از انجام بازرسی توسط کارشناسان این نهاد خدماتی صادر شود.
وی اضافه کرد: بر این اساس به جز ساختمانهایی که در نقاط حاشیهای و به صورت غیرقانونی ساخته شدهاند نظارت ما از حیث رعایت مقررات ملی ساختمان دقیق است و تمام بناهای بعد سال ۹۵ تربت حیدریه فاقد هر گونه مشکل هستند.
سرپرست سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تربتحیدریه گفت: در بین بناهای قبل سال ۹۵، ساختمان ایستگاه مرکزی آتشنشانی نه تنها ناایمن، بلکه صدرصد تخریبی است و در صورت وقوع کوچکترین حادثه در تربتحیدریه، به جای آن که همکاران من به کمک مردم بشابند این شهروندان عزیز هستند که باید به کمک ما در ایستگاه مرکزی بشتابند.
چوپان افزود: نظررسمی کارشناسی دادگستری نیز در تایید این ادعا کسب شده است و هم اکنون قطعه زمینی به مساحت ۹۰۰ مترمربع در ابتدای تقاطع خیابان جانباز و خرمشهر برای ساخت ایستگاه مرکزی جانمایی شده که برای ساخت آن دست کم به ۱۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
سرپرست سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تربتحیدریه ضمن آن که از افراد نیکوکار درخواست کمک برای ساخت این بنای امدادرسانی را کرد افزود: در غیر این صورت باید سراغ اعتبارات داخلی شهرداری، استانی و یا ملی برویم.
چوپان در ادامه به وضعیت ساختمانهای دولتی این شهرستان نیز پرداخت و افزود: از نگاه ما آنها نیز ناایمن هستند و برای تمام مدیران دستگاههای چنین بناهایی صورت وضعیت مکتوب صادر و ارسال شده است.
وی در عین حال وضعیت فنی کارخانههای این خطه را مثبت ارزیابی کرد و افزود: هر چند سازه برخی کارخانهها استقامت لازم برای نصب منبع آب به منظور تجهیز کارخانه به سیستمهای جدید اطفای حریق مرکزی را ندارند، اما چون از حیث داشتن کپسول اطفای حریق پیشبینیهای لازم شده است از منظر فنی فاقد ایراد هستند.
نظر شما