ظرفیت‌های مردمی در دولت سیزدهم فعال می‌شوند

سنندج- ایرنا- مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: رویکرد حوزه معاونت جوانان در دولت سیزدهم مبتنی بر فعال کردن ظرفیت‌های مردمی جوان در قالب سمن ها و تشکل ها جوانان است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید مرتضی کامل نواب، در چهاردهمین رویداد آموزشی همنا در سنندج اظهار کرد: همه تشکل ها و سمن های دارای مجوز می توانند از این فرصت برای رشد بیشتر و تقویت گفت و گوی بخش خصوصی و دولت استفاده کنند.

وی با اشاره به برگزاری برخی همایش های آموشی و ترویجی برای تقویت سمن ها در دولت سیزدهم گفت: برگزاری رویداد همنا، نما، توانمندسازی و شبکه سازی تخصصی از جمله برنامه هایی است که در استانهای مختلف شرع شده و حمایت از حوزه جوانان به بخش های آموشی سوق یافته است.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: رویداد ملی نوآوری مشارکت اجتماعی جوانان (نما) ویژه گروه‌های جوانان ۱۸ تا ۲۵ سال است و گروه‌های سه تا پنج نفره کاری و دوستانه در قالب سازمان مردم نهاد یا گروه‌های دوستانه می توانند در این رویداد شرکت کنند.

کامل نواب اضافه کرد: این رویداد در پنج پهنه کشور تقسیم شده و یک استان در هر منطقه میزبان رویداد چند روزه خواهد بود و همه می توانند ایده های خود را ثبت کنند و صاحبان ایده های برتر به این رویداد راه می یابند.

وی با اشاره به رویداد شبکه سازی گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، سازمانهای مردم نهاد ۲ نوع آموزش عمومی و اختصاصی را باید بگذارنند .

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: همنا در مرحله یک، خدمات آموزش عمومی را ارائه می دهد و تا نیمه تابستان در بیشتر استانها به پایان می رسد و مرحله دوم این رویداد هم از ابتدای پاییز آغاز می شود و با سرفصل و عناوین جدید رقم می خورد.

کامل نواب، بخش دوم توانمندسازی و آموزش سمنها را در موضوع فعالیت تخصصی آنها برشمرد و اضافه کرد: تنوع موضوع فعالیت سمن ها را به عنوان ظرفیتی می دانیم که امکان گفت و گوی اقدام مشترک سمن ها با دولت و حاکمیت را فراهم می کند.

وی ادامه داد: راهبرد ما در این بخش نگاه جی پی جی است و در منطق این نگاه، داوطلبانه بودن، استقلال سمنها و تسهیلگری دولت اصولی است که در شبکه سازی تخصصی مورد تاکید قرار دارد.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: در این فرآیند، سمن‌های با موضوع فعالیت یکسان در کنار هم جمع می شوند و ۱۴ حلقه در این زمینه در بخش‌های محرومیت زدایی، سبک زندگی، امداد و نجات، فعالیتهای دانش بنیان، کارآفرینی، آسیب های اجتماعی و دیگر فعالیتها شکل گرفته و در همه استانها با برگزاری انتخابات دبیران استانی فعالیت خود را آغاز کرده اند.

کامل نواب یادآور شد: شورای تخصصی شبکه نیز شکل گرفته که فعالیت شبکه ها را رصد می کند و فرصتی فراهم شده تا با گفت و گو، ظرفیت سمن‌ها بیشتر دیده شود و دولت بتواند از آن استفاده کند.

جوانان کردستانی از توانمندترین جوانان ایرانی هستند

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: سمنهای حوزه جوانان در کردستان با حداقل امکانات همایش های مختلفی را برگزار می کنند که با استقبال مردمی همراه است.

حامد جولایی افزود: این سمن ها در مناطق مختلف به ویژه در حاشیه شهرها، در زمینه آسیب های اجتماعی با کمترین اعتبار بیشترین کار را انجام داده اند.

وی با انتقاد از اعتبار کم حوزه جوانان در وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: این وزارتخانه بیشترین فعالیت در حوزه جوانان را دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان گفت: در حال حاضر ۲۳ دستگاه اجرایی از بخش جوانان اعتبار دارند ولی در این زمینه فعالیتی انجام نمی دهند.

چهاردهمین رویداد ملی «همنا» به منظور توانمندسازی سازمان‌های مردم نهاد و در راستای ایجاد وحدت رویه و فصل مشترک در جهت انجام فعالیت برای اقدامات قانونی سمن‌ها به میزبانی استان کردستان در حال برگزاری است.

این رویداد بر ۲ مولفه ارتقای کیفیت آموزش های عمومی تشکل های جوانان و همچنین گفتگوی چهره به چهره مدیران و کارشناسان حوزه جوانان با فعالین حوزه های اجتماعی و فرهنگی تاکید دارد و تلاش می کند ضمن افزایش مهارت های عمومی تشکل ها و سمن های جوانان، دغدغه ها و مشکلات آنان در استان را شناسایی کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha