سید انور حسینی روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: افزایش قیمت چوب خام باعث شده که پدیده قاچاق چوب افزایش چشمگیری داشته باشد بطوریکه در بیش از ۲ مناه گذشته از سال جاری، ۱۱ محموله چوب به وزن بیش از ۴۰ تُن توقیف شده است.
وی افزود: در همین رابطه علاوه بر توقیف محموله چوب، ۱۱ دستگاه خودرو سبک و سنگین و سه دستگاه اره برقی نیز توقیف شد و ۱۱ نفر متهم به فروش چوب قاچاق نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مهاباد با اشاره به اینکه امسال مجوز حمل ۳۵۰ تُن انواع چوب در این شهرستان صادر شده است، گفت: این چوبها اغلب از نوع صنوبر و باغی بوده که با هماهنگی جهاد کشاورزی و منابع طبیعی نسبت قطع و انتقال به مراکز صنایع چوب و تامین مواد اولیه کارخانجات ارسال شده است.
وی یادآور شد: مالکان باغات فرسوده و یا کم بازده میتوانند برای دریافت مجوز قطع و فروش باغات مثمر خود به اداره جهاد کشاورزی و برای حمل و انتقال آن به منابع طبیعی و آبخیزداری مراجعه کنند.
حسینی اضافه کرد: برای حفاظت دقیق از عرصههای منابع طبیعی و اراضی ملی، حضور مردم در صحنه مهمترین رکن بوده و به همین علت سامانه ۱۵۰۴ به صورت شبانهروزی آماده دریافت گزارشیهای مردمی و رسیدگی به تخلفات صورت گرفته در سطح منابع طبیعی مهاباد است.
وی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده تجاوز به حریم مراتع و عرصههای ملی به ماموران یگان حفاظت این اداره اطلاع دهند تا در اولین فرصت اقدام قانونی در مورد آن صورت گرفته و از تخریب این عرصهها جلوگیری شود.
در مهاباد بیش از ۱۹۷ هزار هکتار مراتع روستایی و ییلاقی و هزار هکتار جنگل وجود دارد که جنگلهای این شهرستان بیشتر در مناطق غربی و در روستاهای «کاولان» و «کوران» واقع شده است.
نظر شما