به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید باقری عصر سهشنبه در نشست خبری با اشاره به روند انتصابات در شهرداری تهران گفت: ارزیابی برای انتخاب و صدور حکم مدیران و شهرداران هنوز آغاز نشده و در دستور کار نیست و گمانهزنیها باعث کند شدن روند پرشتاب فعالیت در مناطق میشود.
وی افزود: وقتی دوره یک ساله به اتمام برسد ارزیابی شاخصها آغاز خواهد شد. کارنامه عملکرد ۱۲۴ شهردار ناحیه صادر شده البته ارزیابیها در حال انجام است. بنابراین همه با قدرت در جایگاه خود مشغول به کار است.
باقری با تأکید بر ضرورت پاسخدهی شهرداری به تذکرات اعضای شورای شهر تهران اظهار داشت: در جلسهای که با شهردار داشتیم بر این موضوع تأکید داشت که ظرفیت پاسخگویی به پرسشها در معاونتها ایجاد شود.
معاون شهرداری تهران با بیان اینکه روز گذشته جلسهای در وزارت کشور با حضور وزیر کشور برگزار شد، خاطرنشان کرد: نمایشگاه خوبی از دستاوردهای شهرداریها برگزار شده و هر شهرداری نظام مسائل خود را ارائه داده است؛ شهرداران به شدت نسبت به برنامه هفتم توسعه انتقاد داشتند و اذعان آنها بر این بود که اگر شهردار تهران حضور نداشت به همین میزان اصلاح نیز درباره اصلاحات مدیریت یکپارچه شهری صورت نمیگرفت.
وی با بیان اینکه برای معاونت فنی بررسیها در حال انجام است، افزود: در کم حاشیهترین شرایط ممکن معاون فنی انتخاب خواهد شد همچنین قراردادهای لازم منعقد شده تا ضربه و آسیبی به اقدامات وارد نشود.
معاون برنامهریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با بیان اینکه در صدور کارنامه عملکرد ۸۰ شاخص در بخش سامانه ۱۳۷ و نظارت مردمی هفت شاخص ارزیابی عملکرد فردی و ۷۵ شاخص عملکرد نگهداشت در معاونتها وجود دارد گفت: سال گذشته ۳۲ شهردار ناحیه جابجا شده اند و تنها هشدار داده شد که برای ۶ ماه دوم سال گذشته، کارنامه عملکرد صادر خواهد شد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص مشکل ۱۰ ساله کارکنان دانشگاه علمی کاربردی نیز گفت: این افراد با جمعیتی حدود ۳۰ نفر ۱۰ سال است که تبدیل وضعیت نشدند و درخواستها و وضعیت آنان بررسی شده و تلاش داریم از ظرفیت مناطق، معاونتها و سازمانهای شهرداری وضعیت تبدیل وضعیت این افراد انجام شود.
مدیرکل تدوین مقررات و هماهنگی امور شورا و نهادهای شهرداری تهران نیز گفت: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری ۴۳۶ تذکر از سوی اعضای شورای شهر داده شده که میزان پاسخگویی به این تذکرات ۸۸ درصد بوده است.
شهابالدین صابونچی با بیان اینکه ۴۳۶ تذکر از ابتدای دوره ششم از شورا داده شده افزود: از این میزان ۸۸ درصد به تعداد ۳۸۳ مورد پاسخ داده شده و ۶۴ مورد نیز به صورت تکمیلی ارسال شده است.
وی افزود: نزدیک به ۵۰ مورد از تذکرات در فرایند تهیه و ارسال پاسخ قرار دارد که امری طبیعی است و همواره تلاش بر بهبود کمیت و کیفیت پاسخگویی بوده همچنین این موضوع را نیز باید مدنظر داشت که برخی موارد جنبه تذکر به شهرداری ندارد و متوجه سایر دستگاههاست و در مواردی نیز پیشنهادات در قالب تذکر مطرح میشود.
صابونچی با بیان اینکه تذکر طبق قانون باید از سوی رئیس شورا به شهرداری ارسال شود افزود: در برخی مواقع تذکرات شفاهی و به صورت مکتوب ارسال نمیشود به همین منظور سامانهای آماده شده که تا دو یا سه هفته آینده نهایی خواهد شد و اعضا تذکرات را در این سامانه که قابل پیگیری است بارگذاری خواهند کرد.
مدیرکل تدوین مقررات و هماهنگی امور شورا و نهادهای شهرداری تهران خاطرنشان کرد: ۱۶۶ مورد از تذکرات شفاهی بوده که پیگیری های لازم را برای پاسخدهی مجموعه مربوطه انجام دادیم.
وی با بیان اینکه میانیگن پاسخدهی به تذکرات به طور میانگین ۲۱ روز است و نسبت به دوره های قبل تفاوت معناداری ندارد گفت: از ابتدای دوره ششم تاکنون ۱۴ هزار و ۵۰۰ نامه به جز لوایح و مصوبات بین شهرداری و شورا رد و بدل شود که ۶۰ درصد توسط شورا ارسال شده و ۴۰ درصد پاسخ شهرداری بوده است.
نظر شما