به گزارش ایرنا، محمد راضی جلالی سه شنبه در کارگروه آرد و نان خوزستان در محل معاونت اقتصادی استانداری بیان کرد: ملاک تخصیص آرد به نانواها خرید از سامانه مخصوص آرد است و در غیر این صورت تخلف محسوب میشود.
وی گفت: خرید سامانهای آرد به منظور جلوگیری از خروج خارج از شبکه این کالا است.
راضی جلالی افزود: سلامت مردم در اولویت است و اگر قرار باشد به مردم خدمتی شود باید در چهار چوب سلامت باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان اظهار کرد: با گرم شدن هوا برای رعایت بهداشت و سلامت نانواییها باید بیشتر مورد رصد قرار بگیرند و اگر ایراداتی در نحوه پخت، رعایت بهداشت و یا ساختمان و ماشین آلات دارند باید برطرف شود.
وی با بیان اینکه صدور مجوز جدید برای تاسیس نانوایی در استان در حال انجام است افزود: در هر مرحله ۱۰ مجوز تاسیس نانوایی در استان صادر نی شود تا صفهای جلوی نانواها کاهش یابد و مردم در رفاه باشند.
راضی جلالی ادامه داد: اگر متقاضی تأسیس نانوا شرایط لازم را داشته باشد واحد نانوایی راه اندازی می شود، باید برای راه اندازی نانوا شرایط پخت نان اصولی و با کیفیت رعایت شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان ادامه داد: از تاریخ ۱۶ تا ۱۹ خرداد ماه نمایشگاه تجهیزات پخت نان در شهر شیراز استان فارس برگزار میشود و علاقمندان این حرفه در استان حتما حضور یافته و از این فرصت برای آشنایی با علم روز دنیا استفاده کنند.
وی گفت: در پخت نان هر چقدر از دخالت دست جلوگیری شود بهداشت بیشتری رعایت میشود.
در خوزستان سه هزار واحد نانوایی دولتی و آزاد وجود دارد.
نظر شما