روزانه ۸۰ تُن پسماند در اسدآباد همدان تولید می‌شود

همدان- ایرنا- رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد گفت: روزانه حدود ۸۰ تُن زباله عادی و عفونی در این شهرستان تولید می شود که بخش زیادی از زباله های این شهرستان را پسماندهای عادی تشکیل می دهد.

مجید اسکندری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه میزان پسماندهای بیمارستانی و مطب ها به کمتر از ۳۰۰ کیلوگرم در روز می رسد ادامه داد: سهم بخش مرکزی شهرستان اسدآباد تولید روزانه ۷۰ تن و ۹ تن نیز مربوط به بخش های پیرسلمان، آجین و پالیز است که این زباله ها در سایت های دفن زباله پیش بینی شده در هر یک از بخش ها دفن می شود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد اظهار داشت: ناحیه بندی پسماند در قالب اجرای طرح جامع مدیریت پسماند بر اساس دستورالعملی که وزارت کشور به استانداران ابلاغ کرد، از سال ۱۳۹۴ در همدان آغاز شد.

اسکندری افزود: استان همدان به ۲ ناحیه شمالی و جنوبی تقسیم بندی و مقرر شد که زباله های شهرستان اسدآباد به سایت دفن پسماند مرکز استان منتقل شود که تاکنون در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است.

وی بیان کرد: شهرداری اسدآباد وجود گردنه سخت گذر اسدآباد، فرسودگی و کمبود ماشین آلات مناسب حمل زباله و هزینه بر و مرقون به صرفه نبودن این کار را از عوامل اصلی منتقل نکردن پسماندهای عادی این شهرستان به همدان عنوان کرد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد افزود: با وجود تصویب این طرح در کارگروه مدیریت پسماند استان، باید نظر شهرداری دوباره در این کارگروه بررسی و در صورت نیاز پسماندهای اسدآباد در همین شهرستان دفن اصولی یا به سایت دفن پسماند ملایر منتقل شود.

اسکندری توضیح داد: ۶ تن پسماند دارویی و شیمیایی در این شهرستان دپو شده بود که ۲ تن آن در ۲ مرحله بارگیری و به شرکتی در اصفهان منتقل شد و به زودی ۲ تن دیگر برای امحا به این استان منتقل می شود.

وی گفت: در زمینه پسماند عفونی، دانشکده علوم پزشکی اسدآباد دارای دستگاه هایی مجهز بوده که نسبت به بی خطر سازی این پسماندها ۲ نوبت در روز اقدام می کند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسدآباد ادامه داد: روزانه ۱۵ تا ۲۰ کیلوگرم پسماند عفونی مربوط به مطب های خصوصی و آزمایشگاه ها جمع آوری و نسبت به انتقال به موقع و کم خطر سازی آنها اقدام می شود و در این باره مشکلی وجود ندارد.

روزانه ۸۰ تُن پسماند در اسدآباد تولید می‌شود

اسکندری درباره وضعیت تالاب طبیعی پیرسلمان نیز گفت: خرداد ماه سال گذشته به دنبال حال ناخوش این تالاب و خشک شدن آن، لایروبی و بهسازی صورت گرفت و امسال با بارش های مناسب دوباره تالاب پیرسلمان احیا و حتی سرریز شده که امید می رود این وضعیت با تلاش مسئولان پایدار بماند.

وی تاکید کرد: کشت بی رویه محصولات، برداشت بی رویه از آب های زیر زمینی و حفر چاه از علل موثر در خشک شدن تالاب پیرسلمان است که باید از این اقدامات جلوگیری شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha