به گزارش ایرنا، نخستین استارتاپ سنگ و فرآوریهای آن شامگاه پنجشنبه با حضور مدیرعامل شرکتشهرکهای صنعتی، مدیر توسعه کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری و اساتید دانشگاه کردستان در سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری برگزار شد و با معرفی ایدههای برتر هم به کار خود پایان داد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در اختتامیه این استارتاپ اظهار کرد: با همکاری اساتید و دانشجویان دانشگاه کردستان میکوشیم این دانشگاه به جایگاهی برسد که به عنوان یکی از موفق ترین دانشگاههای سطح کشور در گسترش ارتباط صنعت و شرکتهای دانش بنیان مطرح شود.
حمیدرضا امانی افزود: این دانشگاه زمینه آن را دارد که به قطبی برای ارتباط موثر و حمایت از ایدهپردزان و مبتکران تبدیل شود.
وی اضافه کرد: جوانان و دانشجویان ما بسیار مستعد و توانمند هستند و اگر بستر بروز ایده های آنها فراهم باشد میتوانند راه حل های زیادی برای مشکلات پیش روی بخش های مختلف به ویژه تولید و صنعت ارائه کنند.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شهرکشهرکهای صنعتی کردستان تصریح کرد: نقش این شرکت استانی و سازمان صنایع کوچک در اهمیت دادن به ایدههای خلاق و شناسایی صاحبان ایده و معرفی آنها به صنایع و واحدهای تولیدی قابل استناد است.
امانی افزود: شرکت شهرکهای صنعتی در سال مزین به شعار "مهارتورم، رشد تولید" تلاش خود را در برای برگزاری استارتاپها،حمایت از صاحبان ایده و تقویت پیوند بین دانشگاه و صنعت دوچندان خواهد کرد.
وی اظهار کرد: در همین زمینه امروز پس از تلاش و همکاری ۶۰ روزهی شرکت شهرکهای صنعتی، مرکز رشد و فناوری دانشگاه کردستان و کلینیک کسب و کار استان؛ نخستین استارتاپ سنگ و فرآوریهای آن با دریافت ۲۳ ایده از سوی شرکت کنندگان در قالب ۱۰ تیم که به مرحله منتورینگ و ایدهشو راه یافتند. برگزار شد.
مدیرعامل شهرک شهرکهای صنعتی کردستان یادآور شد: هر نوع مجموعه برای ارتقا و بهبود سازمان خود نیاز به نوآوری دارد بنابراین کارکرد یک استارتاپ یافتن راهکاری برای راه اندازی و همچنین تقویت یک کسب و کار سازمانی است.
وی رقابتپذیری را یکی از ارکان اصلی در ایجاد کسب و کار اعلام کرد و گفت: سرعت در راه اندازی کسب و کار و تبدیل ایده به عمل می تواند علاوه بر موفقیت در ایجاد کسب و کار زمینه حضور رقبای بازار کسب و کار را کاهش داده و زمینه موفقیت بیش از پیش در تجاری سازی ایده را فراهم کند.
نخستین استارتاپ ویکند سنگ و فرآوریهای آن سالجاری با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی کردستان، دانشگاه کردستان، کلینیک کسب و کار و مرکز رشد و نوآوری در دانشگاه کردستان برگزار و در پایان ایدههای برتر منتخب از نظر داوران معرفی شدند.
در این استارتاپ هیچ کدام از تیمهای شرکت کننده نتوانستند آرای داوران را برای عنوان اول کسب کنند اما مبین کریمخانی از تیم متاماین با عنوان ایده "فروش سنگ و فرآوریهای آن ذر متاورس" توانست مقام دوم را کسب کند.
همچنین پوریا فتحی از تیم سنگچین با عنوان ایده "نگهداری و تعمیرات تجهیزات بر بستر بلاکچین" و فرید مجیدی از تیم راکاستور با عنوان ایده "سایت و اپلیکیشن فروش سنگ و محصولات وابسته" مقام سوممشترک را به خود اختصاص دادند.
نظر شما