۱۴ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۱
کد خبرنگار: 1285
کد خبر: 85130339
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

۲ هزار و ۲۰۰ هکتار محدوده بافت فرسوده در چهارمحال و بختیاری وجود دارد

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: در سال گذشته با انجام اقدامات موثر و پیگیری در کمیسیون ماده ۵ استان، محلات بافت فرسوده از ۱۶ شهر در سال ۱۴۰۰ به ۲۷ شهر افزایش و به تصویب رسید و درحال حاضر ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار محدوده بافت فرسوده در استان شناسایی شده است.

حسینعلی مقصودی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در خصوص بهسازی و ارتقای زیرساخت و شبکه‌های تاسیساتی در محلات بافت فرسوده افزود: با کمک شهرداری‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان، تاکنون ۳۵ پروژه با اعتبار به روز ۳۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای در این محلات آغاز شده و با پیشرفت فیزیکی متوسط ۷۵ درصدی در حال اجراست.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری به توزیع یک‌هزار و ۶۰۰ تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان نیز اشاره کرد و گفت: توزیع قیر با اعتباری افزون بر ۱۵۰ میلیارد ریال برای آسفالت معابر به مساحت ۳۰۰ هزار متر مربع تخصیص یافته است.

مقصودی اعطای تسهیلات ساخت و ساز در بافت فرسوده در اجرای تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ را از دیگر برنامه‌های دولت برای کمک به ارتقاء شهرنشینی در بافت‌های فرسوده دانست و گفت: این تسهیلات با نرخ ۹ درصد است و تاکنون ۱۰۲ متقاضی در قالب ۴۲۳ واحد مسکونی برای دریافت یک هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال از طریق سامانه ثبت‌نام و به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

وی سیاست دیگر دولت برای احیای بافت‌های فرسوده را فراهم شدن امکان واگذاری اراضی ملی به افرادی که در سال‌های گذشته ساخت و ساز انجام داده‌اند، عنوان کرد و افزود: اراضی که تصرفی محسوب می‌شدند و قبل از سال ۱۳۹۴ در آن‌ها ساخت و ساز انجام شده بود؛ به متقاضیان واگذار و برای آن‌ها سند صادر می‌شود که در این خصوص تاکنون ۳۰۰ پرونده تشکیل شده و درحال پیگیری و انتقال سند اراضی است.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری به ابلاغ بسته تشویقی ۱۹ بندی وزارت راه و شهرسازی به ادارات کل استان‌ها و شهرداری‌ها نیز اشاره کرد و گفت: در این بسته تشویقی شامل تراکم، سطح اشغال، پارکینگ و ایجاد خدمات تجاری، امتیازات ویژه ای برای بافت های فرسوده درنظر گرفته شده است.

مقصودی خاطرنشان کرد: همچنین ۳۵۰ میلیارد ریال از محل ماده ۳۹ ارزش افزوده برای شهرهای شهرکرد و لردگان در راستای ارتقاء وضعیت سکونت گاه های غیررسمی به فرمانداری ها ابلاغ شده است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۴۲ شهر و حدود ۸۰۰ روستا و آبادی با جمعیت حدود یک میلیون نفر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha