میثم جباری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: این ملخها بیشتر از شهرستان لردگان واقع در استان چهارمحال و بختیاری به منطقه وارد و بیشتر در نواحی طبیعی مرزی بین ۲ استان مستقر شده اند.
وی با بیان اینکه در هر متر مربع از عرصهها حدود ۵۰ عدد از نوع آفت وجود دارد، تصریح کرد: از آنجا که این نوع ملخ قدرت پرواز دارد، لذا حضور آن در منطقه سبب آسیب بیشتر میشود.
رییس اداره منابع طبیعی سمیرم خاطرنشان کرد: عملیات مبارزه با این آفت به همت اداره جهاد کشاورزی آغاز شده است و به نظر میرسد تا ۲ سه روز آینده بتوانیم با سمپاشی مناسب به شرایط عادی بازگردیم.
به گزارش ایرنا، ملخ مراکشی در شمال آفریقا، جنوب و شرق اروپا و غرب آسیا یافت میشود، اغلب به صورت تکی زندگی میکند اما در برخی سالها تعداد آنها افزایش مییابد و بهصورت گروهی به اراضی طبیعی و کشاورزی حمله کرده و باعث تخریب مزارع میشوند.
شهرستان کوهستانی سمیرم با افزون بر ۹۰ هزار جمعیت و ۱۵۰ روستا و آبادی، در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان و ضلع شمالی ارتفاعات زاگرس مرکزی و دنا واقع شده است.
استان اصفهان ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصه منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل (معادل ۴ درصد) ، ۶ میلیون هکتار را مرتع (معادل ۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار را بیابان (معادل ۳۲ درصد) دربرگرفته است.
استان اصفهان از نظر تقسیمبندی نواحی رویشی در ۲ ناحیه رویشی زاگرسی و ایران تورانی قرار گرفته است که ناحیه رویشی زاگرسی، غرب و جنوب استان را شامل میشود و بقیه مناطق جزو ناحیه رویشی ایرانی تورانی به شمار میرود.
نظر شما