مبارزه با ملخ «مراکشی» در ۲۰۰ هکتار از اراضی  جنوب استان اصفهان انجام شد

اصفهان ایرنا - رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان سمیرم از سم پاشی به منظور مبارزه با ملخ «مراکشی» در ۲۰۰ هکتار از اراضی طبیعی و مراتع این خطه در جنوب استان اصفهان در روزهای اخیر خبر داد.

مصطفی طائی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: سمپاشی در گام اول به صورت زمینی و در مرحله بعد به دلیل وسعت منطقه با استفاده از پهپاد انجام شد.

وی ادامه داد: عملیات مبارزه با ملخ مراکشی در استان اصفهان تا امروز ادامه خواهد یافت، البته مناطقی در استان چهارمحال و بختیاری هنوز درگیر این معضل است که ما نیز برای کنترل این آفت در آن خطه تلاش خواهیم کرد.

رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان سمیرم رو تصریح کرد: در روزهای گذشته ملخ از استان چهارمحال و بختیاری به حدود ۳۰۰ هکتار از اراضی طبیعی و مراتع سمیرم هجوم آورد اما کنترل به موقع سبب جلوگیری از ورود آنها به مزارع و باغ ها شد.

طائی با اشاره به همکاری مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در کنترل آفت و امور عشایر خاطرنشان کرد: بازدید و سمپاشی به موقع سبب شد بتوانیم در زمان مناسب از گسترش این آفت در استان اصفهان جلوگیری کنیم.

به گزارش ایرنا، ملخ مراکشی در شمال آفریقا، جنوب و شرق اروپا و غرب آسیا یافت می‌شود، اغلب به صورت تکی زندگی می‌کند اما در برخی سال‌ها تعداد آنها افزایش می‌یابد و به‌صورت گروهی به اراضی طبیعی و کشاورزی حمله کرده و باعث تخریب مزارع می‌شوند.

شهرستان کوهستانی سمیرم با افزون بر ۹۰ هزار جمعیت و ۱۵۰ روستا و آبادی، در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان و ضلع شمالی ارتفاعات زاگرس مرکزی و دنا واقع شده است.

استان اصفهان ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصه‌ منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل (معادل ۴ درصد) ، ۶ میلیون هکتار را مرتع (معادل ۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار را بیابان (معادل ۳۲ درصد) دربرگرفته است.

استان اصفهان از نظر تقسیم‌بندی نواحی رویشی در ۲ ناحیه رویشی زاگرسی و ایران تورانی قرار گرفته است که ناحیه رویشی زاگرسی، غرب و جنوب استان را شامل می‌شود و بقیه مناطق جزو ناحیه رویشی ایرانی تورانی به شمار می‌رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha