به گزارش ایرنا، سید حسین حسینی روز چهارشنبه در بازدید از بندر صیادی کوهستک، بنادر صیادی را نمادی از خدمت رسانی به جامعه صیادی دانست و افزود: تداوم و ارتقای خدمت رسانی به جامعه صیادی در دستورکار مدیران شیلاتی کشور قرار دارد.
توسعه سواحل مَکُران به عنوان یک بحث راهبردی مهم مطرح است و این راهبرد ملی اهداف متنوعی در حوزه امنیت ملی و دفاعی، توسعه متعادل، محرومیت زدایی، انرژی، صنعت، حمل و نقل و حتی کشاورزی و تجاری را به همراه دارد.
سواحل مکران در محدوده آبهای ساحلی و اقیانوسی دریای عمان از ایستگاههای مهم و اصلی تجارت، اقتصاد و گردشگری ایران است و این منطقه از حوزه گواتر و پسابندر چابهار آغاز و تا منطقه جاسک هرمزگان ادامه دارد.
این سواحل دروازه طلایی ایران اسلامی است که توسعه آن در بخشهای مختلف با توجه به فرمایشها و تاکید رهبر معظم انقلاب به صورت ویژه در دستورکار دولت سیزدهم قرار گرفته و در حال عملیاتی شدن است.
۵۰ تا ۶۰ درصد سواحل مکران در استان هرمزگان قرار دارد که فرصتی ویژه برای جذب سرمایهگذاران و توسعه و عمران شهرستانهای جاسک، سیریک و میناب در شرق استان است.
وی تاکید کرد: همه در مجموعه شیلات سراسر کشور خادم و خدمتگذار جامعه و فعالان شیلاتی به ویژه آبزی پروران و صیادان هستیم.
وجود افزون بر ۲۱۰ شناور صیادی در بندر کوهستک میناب
مدیرکل شیلات هرمزگان نیز با اشاره به وجود افزونبر ۲۱۰ شناور صیادی شامل ۱۸۰ فروند قایق صیادی و حدود ۳۰ فروند شناور لنج صیادی در بندرکوهستک گفت: این بندر از افزون بر ۹۰۰ نفر صیاد بهرهمند است که بیانگر نقش مهم این بندر صیادی در صید و صیادی کشور دارد.
مسعود بارانی تصریح کرد: باتوجه به موقعیت بندر صیادی کوهستک و همچنین ظرفیتهای آن، بندر صیادی کوهستک توانسته به عنوان پشتیبان سایتهای پرورش ماهی در دریا به خوبی عمل کند و در این زمینه گامهای خوبی در این بندر برداشته شده است.
گفتنی است معاون وزیر جهادکشاورزی و رییس سازمان شیلات ایران به همراه معاون امور نظارت و هماهنگی معاون پارلمانی رییس جمهور، مشاور و مدیرکل دفتر هماهنگی اموراستانهای سازمان شیلات ایران، مدیرکل شیلات هرمزگان و جمعی از مسوولان مدیران شیلاتی و جامعه صیادی استان همچنین از روند صدور مجوز های صید، ثبت تردد شناورها و دفتر صید بندر صیادی کوهستک بازدید کردند.
نظر شما