به گزارش ایرنا، حجت الاسلام روح الدین دریکوند روز چهارشنبه در گردهمایی روسای شورای هیات های مذهبی استان مرکزی به میزبانی ساوه اظهار کرد: هیات ترکیبی از منطق و عاطفه بوده و ظرفیتی مردمی برای تقویت بنیه دینی و اعتقادی است.
وی بر برگزاری دوره های آموزشی تخصصی متناسب با نیاز جامعه به صورت مستمر با حضور اساتید مجرب در بین شورای هیات ها تاکید کرد و افزود: در بین تشکلهای مردمی دینی و مذهبی که در سطح کشور وجود دارد هیات های مذهبی می تواند مرکز ثقل جهاد تبیین است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مرکزی نیز در این ایین گفت: برگزاری دوره های آموزشی ویژه هیات های مذهبی مخصوصا سنین جوانان و نوجوانان یک ضرورت است و باید به صورت مستمر برپا شود.
حجت الاسلام جواد فراهانی اظهار کرد: اجرای برنامه های متنوع و جذاب موجب جذب نسل جوان به برنامه های دینی و اعتقادی خواهد شد و همه وظیفه داریم با خلاقیت و ایده پروری بستر ایجاد و تقویت فعالیت های دینی و مذهبی را فراهم کنیم.
هیات های مذهبی پرچمداران جریان سازی اسلامی در جامعه هستند
فرماندار ساوه هم در این ایین گفت: هیات های مذهبی ابزارهای شبکه سازی مردمی بوده و پرچمدان جریان سازی اسلامی، جهاد تبیین و امیدآفرینی در جامعه هستند.
مهدی الیاسی افزود: سرمایه گذاری بر روی نسل جوان به منظور پرورش آینده سازانی که مدافع نظام و ارزش های اسلامی باشند به عنوان یک ضرورت در مساجد و هیات های مذهبی باید دنبال شود و این موضوع نیاز جامعه امروزی ما است.
هم اکنون ۲۸۰ هیات که ۱۹۰ هیات آن به ثبت رسیده در ساوه فعالیت دارد که ۲۰ هیات آن ویژه بانوان و یک مورد نیز مختص دانش آموزان است.
۲۵ هیات به صورت مستمر در طول سال فعالیت دارند و مابقی آنها در مناسبتهای خاص نظیر ماه های محرم و رمضان فعالیت می کنند.
رییس شورای هیات های مذهبی کشور:
هیات های مذهبی کانون جهاد تبیین هستند
۱۷ خرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۲۱
کد خبر:
85133734
ساوه - ایرنا - رییس شورای هیات های مذهبی کشور گفت: هیات های مذهبی در کانون جهاد تبیین قرار دارند و در گام دوم انقلاب تربیت نیروهای در تراز انقلاب مهمترین رسالت تعریف شده برای آنها است.
اخبار مرتبط
-
یکهزار و ۵۶۳ مبلغ دینی به نقاط مختلف استان مرکزی اعزام شدند
اراک- ایرنا- معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: یکهزار و ۵۶۳ مبلغ…
نظر شما