به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن اردستانی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری پاکدشت که با حضور استاندار تهران در سالن همایش های پردیس ابوریحان برگزار شد، اظهار داشت: این شهرستان با برخورداری از چهار شهرک صنعتی خوارزمی، عباسآباد، پایتخت و شنزار، سه لکه صنعتی فرونآباد، جمال آباد و موزائیک سازان و استقرار ۶ هزار واحد صنعتی و تولیدی، یکی از مهمترین مناطق صنعتی استان تهران است ضمن این که وجود ۲۷ هزار هکتار زمین زراعی قابل کشت، یکهزار و ۵۰۰ هکتار گلخانه، تولید سالانه یک میلیارد و ۳۱۳ میلیون گل شاخه بریده و ۶۰ میلیون گل گلدانی، پاکدشت را در زمره مناطق مهم کشاورزی استان تبدیل کردهاست.
وی از فعالیت ۵۴۸ واحد دامپروری سبک و سنگین، ۲۴ واحد پرورش طیور، ۱۰ واحد پرورش قارچ، فعالیت ۱۲۱ واحد معدنی، ۲۱ کارخانه اسفالت و فعالیت ۳۵ کارخانه بتون سازی در پاکدشت خبر داد.
این مسئول خاطرنشان کرد: از مجموع ۱۰ مرکز حساس استان تهران، مراکزی از جمله صنایع پارچین، سد ماملو، نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای پاکدشت و تصفیه خانه هفتم تهران در پاکدشت مستقر است.
اردستانی افزود: پاکدشت، مهد سرداران و دلاوران دوران هشت سال دفاع مقدس است و در دوران جنگ تحمیلی و با وجود جمعیت ۱۸ هزار نفری، این شهرستان ۴۵۰ شهید، و یک هزار و ۲۰۰ جانباز تقدیم اسلام کرده است ضمن این که در دوران دفاع از حریم اهل بیت عصمت و طهارت، مردم پاکدشت ۸۲ شهید مدافع حرم تقدیم اسلام کردهاند.
فرماندار پاکدشت ادامه داد: این شهرستان وسعتی بالغ بر ۶۰۰ کیلومتر مربع و جمعیتی که بر اساس آمار سرشماری عمومی نفوس و مسکن در حدود ۳۵۰ هزار نفر اعلام شده، از رشد جمعیتی ۳.۸ برخوردار است که این امر به واسطه نزدیکی به پایتخت و فرصتهای شغلی پایدار به واسطه استقرار هزاران واحد صنعتی، تولیدی و کشاورزی صورت گرفته که این امر جمعیت پاکدشت را امروز به بیش از ۵۰۰ هزار نفر رسانده است.
سفر رئیس جمهور سرعت توسعه پاکدشت را افزایش داد
اردستانی با اشاره به سفر سال گذشته آیت الله دکتر رئیسی به پاکدشت گفت: سفر رئیس جمهور، سرعت توسعه شهرستان را افزایش داد و حضور معاون اجرایی، وزرا و مدیران کل باعث شد تا بسیاری از گرههای کور توسعه پاکدشت باز شود.
وی اظهار داشت: اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان زعیم، اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان قیر برای کمربندی جنوبی پاکدشت، دستور سرعت بخشیدن به تکمیل طرح انتقال پساب تصفیه شده جنوب تهران به پاکدشت، دستور رفع مشکل ۱۸ ساله شرکت تعاونی مسکن امیرالمومنین (ع)، معرفی پاکدشت به عنوان منطقه نمونه گردشگری گل و گیاه، موافقت با احداث مترو در پاکدشت و اختصاص ۵۵ میلیارد تومان برای تکمیل استادیوم ۵ هزار نفری تنها بخشی از برکات سفر رئیس جمهور به پاکدشت است.
این مسئول همچنین از رفع برخی از مشکلات پاکدشت در پی سفر رئیس بنیاد مستضفعان به این شهرستان خبر داد و افزود: با سفر سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان به پاکدشت، ۱۳۵ هکتار زمین برای احداث مسکن برای محرومان اختصاص یافت و مقرر شد سند مالکیت هشت دهک اول به صورت رایگان به افراد واگذار شود که تا کنون وضعیت یکهزار سند تعیین تکلیف شده است.
فرماندار پاکدشت از اهدای ۱۰ هزار بسته معیشتی و پنج میلیارد تومان جهیزیه از دیگر برکات سفر رئیس بنیاد مستضعفان به پاکدشت برشمرد.
وی با اشاره به مشکلات شهرستان پاکدشت در مسیر توسعه خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین درخواستهای مردم و مسئولان پاکدشت، پیگیری اجرایی شدن تمام مصوبات سفر رئیس جمهور به این شهرستان است در این صورت که میتوان به آینده هر چه روشنتر آن امیدوار شد.
اردستانی ادامه داد: هم اکنون وضعیت آب پاکدشت بحرانی است، با توجه به کم شدن ذخیره آب سد ماملو و ذخایر آب زیرزمینی، خروجی آب سد ماملو که پیش از این ۹۰۰ لیتر به ثانیه بود، به ۴۰۰ لیتر کاهش یافته ضمن این که خروجی آب ۴۴ چاه آب شهرستان از ۹۶۰ لیتر بر ثانیه به ۴۱۰ لیتر بر ثانیه رسیده است.
فرماندار پاکدشت یادآور شد: اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای کندن و تجهیز چاههای آب جدید و افزایش خروجی آب سد ماملو میتواند بحران کمبود آب این شهرستان را رفع کند.
این مسئول از کمبود فضاهای آموزشی به عنوان دیگر مشکل پاکدشت یاد کرد و افزود: سال گذشته شهرستان پاکدشت با کمبود ۴۴ مدرسه مواجه بود که با همت مسئولان و خیرین، ۲۰ مدرسه احداث شد ولی در ابتدای سال تحصیلی جاری، ۱۶ هزار نفر دانش آموزی ورودی به مقطع ابتدایی، نیاز شهرستان را افزایش داد و هم اکنون پاکدشت به ۶۴ مدرسه نیاز دارد.
وی اعلام کرد: کمبود فضای آموزشی پاکدشت در حالی است که ۸۰ درصد از مدارس شهرستان فرسوده بوده و به بازسازی نیاز دارد.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما