به گزارش ایرنا ، سیده مریم محمدی روز شنبه در آیین بهرهبرداری از دستگاه پایش کیفیت هوا شهرستان بهار افزود: دستگاه آنالیز آنلاین سنجش و پایش ذرات هوای محیطی شهر بهار از محل مصوبات سفر رییس جمهوری به استان همدان بهره برداری شد.
وی اضافه کرد: به زودی تمامی داده ها در سامانه پایش کیفی هوای کشور قابل مشاهده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان درباره آلایندگی بو شهرستان بهار نیز بیان کرد: بیش از ۹۰ درصد کانون های صنعتی ایجاد بوی نامطبوع در حوزه شهرستان بهار مهار شده است.
محمدی افزود: به تمامی واحدهای صنعتی آلاینده حوزه شهرستان تا نیمه اول سال جاری فرصت داده شده تا اقدامات کنترلی خود را تکمیل کنند.
وی با بیان اینکه بوی نامطبوع منتشره در شهر بهار برآیندی از همه کانون های آلودگی است، گفت: با توجه به استفاده از کود مرغی برای کشت سیب زمینی، شاهد انباشت کود در نقاط گوناگون شهر بهار هستیم که پس از آبیاری زمین های کشاورزی، بوی کود در فضای شهر منتشر میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان از سازمان جهاد کشاورزی خواست نسبت به جذب سرمایهگذار و احداث مرکز فرآوری کود مرغی در شهرستان بهار اقدام کند و از کودهای فرآوری شده که مشکلات محیط زیستی کودهای فعلی را ندارند استفاده شود.
محمدی افزود: موضوعات محیط زیستی شهرستان بهار بسیار حائز اهمیت است به گونه ای که بخش عمده ای از پایش های شبانه این اداره کل به نظارت بر فعالیت واحدهای صنعتی این منطقه اختصاص دارد .
فرماندار بهار گفت: ۱۱ مرکز آلاینده در شهرستان بهار شناسایی شده بود که با اقدام های صورت گرفته، این آلودگی به مقدار زیادی کاهش پیدا کرده است
فیض الهی افزود: ببرای کاهش انتشار بوهای آزاردهنده از محل فعالیت های صنعتی، تلاش های بیشتری در حال انجام است و تمام اقدامات در این راستا رصد می شود.
وی با تاکید بر ضرورت تداوم پایش های محیط زیستی گفت: تیم واکنش سریع فرمانداری تشکیل شده که پایش های شبانه و نظارت بر فعالیت صنایع را بر عهده دارد و در صورت مشاهده آلایندگی با هماهنگی دادستانی در خصوص ادامه فعالیت واحد های صنعتی آلاینده تصمیم گیری می کند.
او با قدردانی از فعالیت های محیط زیستی واحد معدنی باباعلی ، بر انجام اقدامات تکمیلی برای رفع آلایندگی هوا در مهلت داده شده توسط این واحد تاکید کرد.
نظر شما