محمد سرگزی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ۲۸ اسفند ماه سال گذشته مواردی مصوب شد که از محل منابع بند «م»ماده ۲۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت با رویکرد تامین آب آشامیدنی، منابعی را برای استان سیستان و بلوچستان بویژه حوزه سیستان که با تنش جدی در حوزه آب مواجه هستند، اختصاص دهد.
وی افزود: از این مبلغ، چهار هزار میلیارد تومان برای اجرای پروژههای تامین آب و ۲ هزار میلیارد تومان برای آب شیرین کن در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده است.
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین برای تامین آب در منطقه سیستان، حفاری در ۲ آبخوان که مورد شناسایی قرار گرفته بود شامل آبخوان «شیله» و «بندان» در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: حدود ۱۰ چاه تا کنون در حوزه آبخوان شیله حفر شده و حفاری چاه بندان هم با این رویکرد که تا یکهزار و پانصد لیتر آب در ثانیه از این دو آبخوان، آب تامین شود، شروع شده است.
سرگزی با بیان اینکه این گونه طرحها و پروژههای کوتاه مدت تلقی می شوند، خاطرنشان کرد: امید است با توجه به بحرانی که در چاه نیمه ها داریم این آب طی ۶ ماه وارد شبکه آشامیدنی شهرهای حوزه سیستان شود تا بحران آب برطرف شود.
نظر شما