به گزارش ایرنا، علی سلیمانی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از گمرک بندر دیر در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: عمده کالاهای صادر شده شامل کالاهای کشاورزی، مواد غذایی و صنایع معدنی بوده است.
وی افزود: با توجه به این که بندر دیر در جنوب استان بوشهر پایانه اصلی صادرات غیرنفتی به کشور قطر محسوب میشود، تجهیز زیرساختهای ارتباطی و نیروی انسانی مورد نیاز در این گمرک نیز در نظر گرفته شده است.
ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر تصریح کرد: مقصد عمده کالاهای صادراتی از این گمرک، کشورهای حوزه خلیج فارس به ویژه قطر است.
سلیمانی ادامه داد: در کنار راه اندازی دستگاه ایکس ری کامیونی و استقرار سگهای مواد یاب در این گمرک توجه ویژه ای به زیرساختهای الکترونیکی این گمرک بر بستر فیبر نوری شده است.
وی با اشاره به حجم رو به افزایش صادرات و ترانزیت گمرکی در بندر دیر، عنوان کرد: با دادن یک سری مجوزها، تجارت و بازرگانی در این بندر تسهیل و با کاهش هزینهها برای صادرکنندگان و فعالان حوزه اقتصادی، زمینه برای اشتغال پایدار و ارزآوری به کشور فراهم میشود.
بندر دیر در۲۰۰ کیلومتری جنوب بوشهر و به عنوان بزرگترین بندر صیادی ایران شهرت دارد.در این بندر علاوه بر داشتن صیدگاههای آبزیان دریایی، تعداد زیادی از مردم و فعالان اقتصادی به امر تجارت، واردات و صادرات با کشورهای حوزه خلیج فارس مبادرت دارند و طی سال های اخیر، مبادلات وسیع کشور با کشور قطر از این بندر انجام میشود.
نظر شما