به گزارش ایرنا وحید شعبانی یکشنبه در جمع خبرنگاران بیانکرد: راه اندازی خانههای هلال در سراسر استان با هدف گسترش آموزشهای همگانی امداد و کمکهای اولیه و آمادگی در برابر مواجهه با مخاطرات در مناطق کمتر برخوردار و افزایش میزان تابآوری اجتماعی دربرابر بلایای طبیعی و غیرطبیعی انجام شده است.
وی با بیان اینکه ۵۸ خانه هلال شهری و ۱۳۹ خانه هلال روستایی در استان فعالیت دارند اظهارکرد: همه ارکان این مراکز از نیروهای داوطلب انتخاب و تمامی اقدامات توسط آنها برنامه ریزی و اجرا میشود.
شعبانی فعالیت این خانهها را همچون شعب کوچک هلال احمر عنوان کرد و ادامهداد: باید توجه داشت که مشارکت جوامع محلی در بهبود عملکرد دستگاه های امداد رسان بسیار تاثیر گذار است و این موضوع در سوانحی که در سالهای اخیر رخ داده، گویا است.
شعبانی در ادامه مهمترین اقدامات خانههای هلال را جذب اعضای داوطلب، آموزش و سازماندهی اهالی هر منطقه دانست و افزود: خانه هلال پلی ارتباطی است که میتواند تسهیلگر موثری در تامین نیازهای اقشار آسیب پذیر و محرومان باشد و فرصت مناسبی برای خدمات رسانی به ساکنان مناطق حاشیه شهرها و روستاهای صعب العبور و کمتر برخوردار است.
خانههای هلال به منظور توسعه آموزشهای امدادی و استفاده از ظرفیت مردم در زمان بروز حادثه و بحران در استان ایجاد شده و در حال توسعه هستند.
نظر شما