به گزارش خبرنگار ایرنا، مجید الهی راد عصر یکشنبه در همایش تجلیل از فعالان و عاملین مرکز نیکوکاری برتر استان با بیان اینکه در سال گذشته یک هزار و ۶۸۸ فرد نیکوکار در مراکز نیکوکاری استان جذب شده است اظهار کرذ: حضور خیرین در صحنه و فعالیت آنان در فقرزدایی موجب افزایش امیدآفرینی در بین خانوادههای نیازمند میشود.
وی افزود: اکنون ۱۸ هزار و ۱۶۹ نفر نیازمند در سامانه ملی شبکه نیکوکاری ثبت شده اند که فعالیت خودجوش مراکز نیکوکاری در ترویج فرهنگ خیر و احسان، تقویت بعد مردمی خدمترسانی به نیازمندان، در هدفمندسازی فعالیتها و همافزایی در منابع موردنیاز برای خدمترسانی بسیار موثر بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امامخمینی (ره) خراسان شمالی تصریح کرد: افزایش میزان کمکهای مردمی در خراسان شمالی نشان از حُسن اعتماد مردم و نیکوکاران به این مراکز است و در واقع این مراکز بازوان پرتوان و تشکلهای مردمی مکمل فعالیتهای کمیته امداد هستند.
الهی راد با اشاره به فعالیتهای کمیته امداد در توانمندی و خودکفایی خانوادههای تحت حمایت، بیان کرد: بهترین راهکار برای مقابله با فقر، توانمندی خانوادههای نیازمند و توانمندی اقتصادی و فرهنگی آنهاست که بسیاری از مشکلات مددجویان را برطرف و از بروز آسیبهای اجتماعی جلوگیری میکند.
وی خاطر نشان کرد: این مراکز با همیاری و همکاری مردم و خیرین تلاش میکند نیازمندان ساکن در همان محل را شناسایی و بخشی از مشکلات آنها را مرتفع کنند. همچنین وجود مراکز نیکوکاری سبب شده روند زمانی رسیدگی به نیازهای اساسی فقرا و محرومان جامعه کاهش یابد.
الهی رادبیان کرد: هدف از تاسیس و راه اندازی مراکز نیکوکاری کمیته امداد واگذاری امورات مردم به مردم و سرعت بخشیدن ارائه خدمات به نیازمندان است.
در پایان این همایش شماری از عاملین و مراکز نیکوکاری برتر در سطح استان با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و دیگر مسوولان استانی و شهرستانی تقدیر شدند.
استان خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفری ۵۳ هزار و ۲۸۹ خانوار شامل ۱۰۶ هزار و ۲۶۲ مددجو زیر پوشش خدمات حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند.
از این تعداد ۵۰ درصد آن را بانوان و مابقی را مردان تشکیل می دهند که ۶۶ درصد افراد زیر پوشش در مناطق روستایی و ۳۴ درصد هم در مناطق شهری استان ساکن هستند.
نظر شما