به گزارش خبرنگار ایرنا، میرحامد خانی روز دوشنبه در نشست مجموعه معاونان، مدیران ستادی، مسوولان، کارشناسان و رابطان حقوقی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: حوزه امور حقوقی دانشگاههای علوم پزشکی بازوهای مشورتی قوی و توانمند حمایتی از مجموعه حوزه سلامت هستند که نتیجه نهایی فعالیتهای آنان، بهبود کمی و کیفی ارائه خدمات به مردم است.
وی با بیان اینکه امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی کردستان خدمات شایانی را در این زمینه ثبت کردهاند، افزود: حوزه های حقوقی دانشگاه ها مورد توجه قانونگذار و کارگزاران است.
مدیرکل امور حقوقی، املاک و تنظیم مقررات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: بهبود کیفیت خدمات به مردم در فرآیندهای کاری این حوزه در بخش سلامت، همواره در اولویت است و در همین زمینه با دقت نظر بالا همواره مشکلات مرتبط با بخش حقوقی را پیش بینی و برای آن راه حل مناسب ارائه میدهد.
خانی به ابلاغ قانون جدید دیوان عدالت اداریتوسط رییس جمهور اشاره کرد و افزود: تبصره ماده ۱۶ این قانون از مهمترین نقاط قوت آن است چراکه رعایت و اجرای این تبصره علاوه بر تسریع در فرآیند پاسخ دهی ها، از حجم پرونده ها نیز می کاهد.
وی گفت: طبق این تبصره شکایت کسانی که به هر نحوی از تضییع حقوق خود در دستگاه عارض هستند در مرحله اول به خود دستگاه برگشت و ارجاع داده شده و دستگاه نیز ظرف حداکثر سه ماه آن را تعیین تکلیف می کند.
مدیرکل امور حقوقی، املاک و تنظیم مقررات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: حوزه حقوقی دانشگاههای علوم پزشکی و وزارت بهداشت با تشکیل کمیتههای حقوقی، ظرف مدت یاد شده به پروندههای دریافتی، پاسخ داده و ضمن بررسی با دقت آن را تعیین تکلیف می کنند.
تشکیل شورای حقوقی دانشگاه علوم پزشکی کردستان
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: در چند ماه آینده شورای حقوقی دانشگاه با هدف بهبود خدمتگزاری به مردم و نیز شفاف سازی فرایندهای حقوقی تشکیل می شود.
فریدون عبدالملکی گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان به دلیل برخورداری از گلوگاه های مختلف حقوقی از قبیل مراجعین، استخدامیها، دستگاهها، املاک متعدد، تعاملات بیرون بخشی و موارد دیگر همواره از مسایل پیچیده حقوقی برخوردار است که حل و رفع موثر آنان به تلاش و دانش حقوقی بالایی نیاز دارد و تاکنون نتایج مطلوبی حاصل شده است.
وی مسوولان و کارکنان حقوقی دانشگاه را به تعیین تکلیف پروندههای حقوقی در مدت زمان مناسب توصیه کرد و افزود: بسته شدن پرونده های موجود، منجر روانتر شدن حرکت دانشگاه در مسیر پیشرفت و توسعه بخش سلامت استان می شود که نتیجه نهایی آن، بهبود خدمات رسانی به مردم است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، مراکز آموزشی را از مهمترین ارکان توسعه بخش سلامت برشمرد و گفت: برنامه های متعددی از قبیل توسعه بخشهای آموزشی و پژوهشی و بهداشتی درمانی در استان پیش بینی یا در حال اجرا است که نویدبخش آینده ای مترقی برای مردم استان است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: بیش از ۸۲ درصد املاک دانشگاه دارای سند مالکیت است.
صدیق جدیدالاسلامی بیان اینکه، دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۹۰۴ ملک دارد، افزود: تلاش برای رفع مشکلات حقوقی املاک دارای موانع دانشگاه ادامه دارد.
مدیر امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز اظهار کرد: در سه سال گذشته بیش از ۲۵ نفر به عنوان کارشناس امور حقوقی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان جذب و شروع به کار کردهاند.
حدیقه فتحیزاده گفت: در تلاش هستیم تا در بخشهایی که دارای بار و مسایل حقوقی بالایی هستند پست های کارشناس امور حقوقی ایجاد و زمینه را برای جذب بیشتر فارغ التحصیلان حقوق در دانشگاه فراهم کنیم.
سه هزار و ۲۸۰ دانشجو در ۴۳ رشته و هشت مقطع تحصیلی در پنج دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.
در حال حاضر ۷۴ دانشجوی خارجی در این دانشگاه در رشتهها و مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند که ۲ درصد دانشجویان این دانشگاه را شامل میشود.
نظر شما