روش استاد و شاگردی بهترین راه احیای صنایع دستی فراموش شده

تهران- ایرنا- دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برخی رشته‌های صنایع‌دستی به فراموشی سپرده شده‌اند که باید احیا شوند و بهترین راه احیا نیز روش استاد و شاگردی است که اجرایی شدن این روش در شورا با کمک‌ دانشگاه فرشچیان مصوب و ابلاغ شده است.

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، نشست تشکل‌های غیردولتی و سازمان‌های مردم‌نهادِ صنایع دستی با حضور حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی دارابی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌ فرهنگی کشور، سعد القدومی رییس شورای جهانی صنایع‌دستی، مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی و هنرمندان صنایع‌دستی کشور در سالن آمفی‌تئاتر وزارتخانه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در نشست تشکل‌های غیردولتی و سازمان‌های مردم‌نهادِ صنایع دستی که در سالن همایش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد، درباره وجوه معنایی و کارکردی صنایع دستی گفت: توجه به صنایع‌دستی می‌تواند در معیشت و اقتصاد موثر باشد، این حوزه پیوندی بین اشتغال و خانواده ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به کثرت و تنوع رشته‌های صنایع‌دستی ادامه داد: برخی رشته‌های صنایع‌دستی به فراموشی سپرده شده‌اند که باید احیا شوند. بهترین راه احیا نیز روش استاد و شاگردی است که در شورای انقلاب فرهنگی اجرایی شدن این روش را با کمک‌ دانشگاه فرشچیان مصوب و ابلاغ کردیم.

خسروپناه ابراز امیدواری کرد که حکمرانی مردمی در حوزه صنایع‌دستی توسعه داده شود.

روش استاد و شاگردی بهترین راه احیای صنایع دستی فراموش شده

پیشنهاد افزایش معافیت صادرات صنایع دستی به دولت

محمود لیائی مدیرعامل شرکت ملی پست که در این مراسم‌ مورد تقدیر قرار گرفت، بیان کرد: افزایش معافیت صادرات صنایع‌دستی از ۸۰ به ۲۰۰ دلار را به دولت پیشنهاد داده ایم که امیدوار هستیم در هیات دولت تصویب شود.

وی همچنین از مذاکره و توافق با یکی از کشورها برای عرضه محصولات صنایع‌دستی ایران توسط این کشور در آمازون و ایبی خبر داد و افزود: همچنین جلسه‌ای با ایرلاین این کشور داشتیم و قول مساعد برای ارسال محصولات به این‌ کشور صورت گرفت.

توافق با روسیه برای عرضه محصولات صنایع‌دستی در این کشور و توجه هنرمندان به کیفیت بسته بندی محصولات از دیگر نکاتی بود که لیائی مطرح کرد.

روش استاد و شاگردی بهترین راه احیای صنایع دستی فراموش شده



در پایان این مراسم، از محمود لیائی مدیرعامل شرکت ملی پست، بهزاد احمدی فارسانی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان فارس، مریم حاج ابراهیمی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان گلستان، فریده ناروئی کارآفرین برتر و رییس مجمع هنرمندان صنایع‌دستی استان سیستان و بلوجستان و فیروز ناصری کارآفرین برتر و رییس مجمع هنرمندان صنایع‌دستی در استان کرمانشاه تجلیل شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha