سرمربی تیم ملی تنیس: اعزام به همه مسابقات بین‌المللی ۱۰۰میلیارد بودجه لازم دارد

تهران- ایرنا- سرمربی تیم ملی تنیس با تأکید بر اینکه اعزام‌های فدراسیون جوابگوی پیشرفت بازیکنان نیست و تنیسورها باید خود بار حرفه‌ای شدن را بر دوش بکشند، گفت: بهره‌گیری از مربی خارجی هم تا زمانی که اعزام و حضور در عرصه‌های بین‌المللی نباشد فایده ندارد و مربی داخلی کفایت می‌کند.

به گزارش ایرنا، هفته نخست مسابقات تور جهانی تنیس مردان در حالی ۲۱ خردادماه در مجموعه ورزشی انقلاب به پایان رسید که تنیسورهای ایران نه در بخش انفرادی و نه دونفره به فینال نرسیدند.

در فینال دونفره تیم ایگور آگفانوو از روسیه و لوماکین از قزاقستان با برتری ۶-۷ و ۳-۶ مقابل اریک ارتونیان و دنیل ابراهیموف از روسیه قهرمان شد تا پرونده این مسابقات در بخش دونفره بسته شود.

در نیمه‌نهایی بخش انفرادی نیز مسابقه بین لورنزو بوچی از ایتالیا - کاران سینگ از هند (۳-۶، ۲-۶ و ۳-۶ بوچی) و الکساندر استاتر از آمریکا - هاضم نو از سوریه (۲-۶، ۱-۶ و ۶-۱ استاتر) برگزار شد که در نهایت دیدار فینال بخش انفرادی مابین نمایندگان آمریکا و ایتالیا برگزار و در نهایت این دیدار با نتیجه (۳-۶، ۷-۵ و ۴-۶) به سود نماینده ایتالیا به پایان رسید.

در واکاوی چرایی ناکامی تنیسورهای ایران در نخستین هفته مسابقات فیوچرز به میزبانی تهران، خبرنگار ورزشی ایرنا با محمدرضا توکلی سرمربی تیم ملی تنیس گفت‌وگو کرد. توکلی گفت: مسابقات در سه سطح پیش مقدماتی، مقدماتی و جدول اصلی برگزار شد و تنیسورهای ایران در پیش مقدماتی و مقدماتی خوب ظاهر شدند و حسام یزدی، علی یزدانی و سینا مقیمی موفق شد نتایج خوبی کسب کنند، اما در جدول اصلی به‌خاطر حضور بازیکنان قوی خارجی ناکام ماندند.

وی توضیح داد: متاسفانه شرایط به‌گونه‌ای است که بازیکنان ایرانی به‌جای اینکه فرصت داشته باشند در مسابقات خارجی بازی کنند و خود را تست و محک بزنند به یکباره وارد مسابقات بزرگ فیوچرز با حضور تماشاگر می‌شوند؛ همین امر باعث افت راندمان آنها شد. ضمن اینکه تجربه لازم بازی با بازیکنان خارجی ندارند. درحالی‌که کار درست این است که به‌جای هدف قراردادن دیویس کاپ، باید در مسابقات فیوچرز کشورهای مختلف شرکت کنند و سطح بازی خود را بالا ببرند.

سرمربی تیم ملی تنیس: اعزام به همه مسابقات بین‌المللی ۱۰۰میلیارد بودجه لازم دارد

سرمربی تیم ملی تنیس با یادآوری اینکه همان‌طور که لژیونرهای فوتبالی کشورمان می‌توانند به تیم ملی کمک کنند، تنیسورها هم با حضور در مسابقات بین‌المللی یاری‌دهنده تیم ملی تنیس خواهند بود، تشریح کرد: مسابقات فیوچرز به نحوی است که هر بازیکنی به‌صورت انفرادی و شخصی می‌تواند در آن حضور داشته باشد و در سراسر دنیا، تنیسورها برای تقویت و ارتقای سطح بازی، به‌صورت آزاد در آن شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بازیکنان خارجی شرکت‌کننده در مسابقات فیوچرز تهران همواره در حال شرکت در رقابت‌ها هستند، عنوان کرد: این در حالی است که بازیکنان ما بعد از دو هفته فیوچرز که کارشان تمام می‌شود دیگر در هیچ مسابقه بین‌المللی شرکت نمی‌کنند.

توکلی با اشاره به اینکه اعزام هر تنیسور به فیوچرز ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان هزینه دارد که اگر ۱۴ تا ۱۸ هفته مسابقات فیوچرز در سال را در نظر بگیریم هزینه بسیار بالایی در برخواهد داشت، خاطرنشان کرد: اینکه بازیکنان به خاطر بی‌پولی نمی‌توانند در مسابقات بین‌المللی شرکت کنند یک واقعیت است؛ اما فدراسیون هم توانایی این اعزام‌ها را ندارد؛ زیرا فقط در یک رده سنی فعالیت نمی‌کند و برای این کار نیاز به ۱۰۰ میلیارد بودجه دارد. در حقیقت اعزام‌های فدراسیون جوابگوی پیشرفت بازیکنان ما نیست و بازیکنان باید خودشان به دنبال حرفه‌ای شدن خود باشند.

سرمربی تیم ملی تنیس تأکید کرد: تنیس مسابقه‌ای انفرادی و حرفه‌ای است و در تمام دنیا بازیکنان خود حامی خود هستند و زمانی که معروف و شاخص می‌شوند اسپانسر می‌گیرند. ضمن اینکه مسابقات داخلی تأثیری در پیشرفت تنیسورهای کشورمان ندارد و از این حدی که هستند بالاتر نمی‌روند.

توکلی خاطرنشان کرد: فدراسیون تنیس تمام تلاش خود را برای برگزاری مسابقات مختلف داخلی و بین‌المللی به کار بسته است؛ اما بازیکنان نباید فقط مسابقاتی که فدراسیون دارد را هدف قرار دهند و باید خودجوش هم عمل کنند. در مورد بهره‌گیری از مربی خارجی هم باید به این فکر کرد که مربی خارجی هم بیاید باید بازیکنان را به خارج ببرد تا کیفیت کار بالا برود در غیر این صورت مربی داخلی کفایت می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha