۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰
کد خبر: 85138101
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲ خانه محیط زیست در سرپل‌ذهاب گشایش یافت

۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰
کد خبر: 85138101
۲ خانه محیط زیست در سرپل‌ذهاب گشایش یافت

قصرشیرین- ایرنا- ۲ خانه محیط زیست روز دوشنبه در آیینی با حضور مسوولان استانی و شهرستانی، دوستداران محیط زیست و موسسه‌های مردم نهاد در شهرستان سرپل‌ذهاب گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه در این آئین، شعار امسال هفته محیط زیست را "نهضت ملی برای کاهش آلودگی های پلاستیکی" اعلام کرد و گفت: این شعار با هدف هدایت به سمت آگاهی رسانی بیشتر مردم، تغییر الگوی مصرف و فرهنگ‌سازی نسبت به کاهش مصرف پلاستیک به لحاظ اینکه معضلات و تبعات زیست محیطی کاسته شود، نامگذاری شده است.

«احد جلیلیان» افزود: بر اساس آمار هر ایرانی روزانه سه عدد پلاستیک استفاده می کند اگر این تعداد را به ۲ عدد کاهش دهیم، بر اساس آمار سالانه حدود ۸۰۰ میلیون تن صرفه جویی می شود و معضلات زیست محیطی نیز کاسته خواهد شد.

وی بیان کرد: در استان کرمانشاه بر اساس سیاست‌های کلان سازمان محیط زیست و اسناد بالادستی، پنجاه وچهارمین خانه محیط زیست در شهرستان سرپل ذهاب گشایش یافت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه در ادامه هدف از خانه محیط زیست را تولید اندیشه ها و ایده های جدید، ارتقای فرهنگ زیست محیطی، توسعه سواد زیست محیطی، و اینکه محیط زیست را از خود بدانیم و این مقوله را بشناسانیم، است.

جلیلیان بیان کرد: در خصوص حقوق عامه ای که در قبال محیط زیست داریم و به عنوان امانتی که در دست ما است، امیدواریم بتوانیم این برای نسل های آینده حفظ کنیم و قطعا خانه های محیط زیست افراد علاقه‌مند و دلسوزی هستند و ما هم به این افراد که ایده ها و اندیشه های در راستای محیط زیست دارند، کمک می دهیم.

فرماندار سرپل ذهاب نیز در حاشیه گشایش این ۲ خانه محیط زیست در خصوص اهمیت نقش موسسه های مردم نهاد که بنای حفاظت و حراست از محیط زیست شهرستان را دارند، سخن گفت و ادامه داد: اولین خانه محیط زیست در شهر سرپل ذهاب و یکی در روستای دول الیاس بخش مرکزی گشایش یافته است.

«صدراله بابلی» افزود: تخریب محیط زیست برابر با تخریب زندگی است از این رو امروزه همه ما وظیفه داریم از این منابع طبیعی و خدادادی که در اختیار مردم است استفاده کنیم و لازمه این کار، برای حفاظت و حراست از چنین منابعی این است که خود مردم ورود پیدا کنند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰ درصد آن را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

در این استان ۱۰ منطقه تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان با مساحتی بالغ بر ۲۵۰ هزار هکتار وجود دارد که شامل ۵ منطقه حفاظت شده (بیستون قلاجه، بوزین و مره خیل، امروله دالاخانی و بدر و پریشان) همچنین سه پناهگاه حیات وحش (ورمنجه، زله زرد و قراویز) و ۲ اثر طبیعی و ملی (غار قوری قلعه و غار پراو) است که شاما ۱۰ درصد کل وسعت استان را شامل می شود.

بلوط ایرانی، بنه، زیتون، ارغوان، گلابی وحشی، کیکم، زالزالک، زبان گنجشک، آلوچه، ختمی، لاله واژگون از پوشش‌های گیاهی مناطق حفاظت شده است؛ همچنین بز و پاژن، شوکا، قوچ و میش، پلنگ، سنجاب ایرانی، گربه وحشی، گرگ، روباه، تیهو، کبک، عقاب، گنجشک سانان و … از گونه‌های جانوری این مناطق است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha